A Terrorelhárítási Központ (TEK) közölte, hogy a miniszterelnöki évértékelő beszéd napjára, vagyis február 7., keddre lezárják a Millenáris környékét, így a lezárt területen demonstrálni sem szabad.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
-Köszönöm ezen felül a tandíj bevezetését is. Igaz, 2008-ban még ez ellen lázadoztatok nagyon, de most önköltségnek hívjátok és szembementek a választóitok akaratával.

Elévülhetetlen érdemeket szereztél az állam és annak működésének forradalmasításban is.
- Köszönöm, hogy megkérdezésünk nélkül új Alkotmányt fogadtál el. Külön meg kell említenem a választójogi törvényt, mellyel szintén óriási könnyebbséget jelent életemben: nem kell gondolkodnom, kire szavazzak majd legközelebb, hiszen rájöttem, jó vagy Te tíz évig is vezetőnknek, tényleg, minek is ide választás?
- Köszönöm azokat a nagyszerű kinevezéseket, melyek garantálják azt, hogy szinte kizárólag mindenhol a Te embereid üljenek, valamint azoknak a rokonai.
- Köszönöm, hogy véget vetettél annak idején az Alkotmánybíróság garázdálkodásának is. Egy ilyen maradi testület miért is áll a Te forradalmi hevületed útjába.
- Köszönöm az olyan médiahatóság felállítását, melyben ellenzéki tag nem ül és az egész médiát ők felügyelik. Külön és kiemelt köszönet a Klubrádió elhallgattatásáért.
- Köszönöm azt a közmédiát, ahol szintén csak a Te híveid ülnek, akik a párt érdekeinek megfelelően hamisítják meg a valóságot és manipulálják a közszolgálati médiumokat. Köszönöm továbbá a legjobb szakemberek kirúgását és hogy olyan remek emberek lettek munkanélküliek azért, mert nem állnak be a Te szolgálatodba, mint például Nagy Navarro Balázs vagy Szávuly Aranka.
- Köszönöm azt a remek érzést, hogy az ember már nem meri véleményét felvallani sehol sem, mert lehet, másnap ezért el lesz küldve a munkahelyéről.
- Köszönöm, hogy lebontottad a demokráciát, valamint kiiktattad a fékeket és az ellensúlyokat, melyek csak gátolnának Téged. Igazad van, nem is kell ide más párt, jó a Fidesz évtizedekre.
- Köszönöm, hogy összes lépésednek következtében cikinek érzem magyarságomat. Ennek következtében itthon, de leginkább külföldön ég a legjobban a b(l)őr a képemről.
Írhatnék még jó néhány dolgot, ez csak nagy töredéke azoknak a nagyszerű...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Fater59: Ki az aki elhiszi ? (Ezért is az idézőjel)
adrenalink
Mit verték a nyálukat, hogy "imádott" Gyurcsányuk kordonnal védte a kossuth teret a hugyosjózsiktól! Bezzeg most nem TEKetóriáznak mindent megszállni, ahová nagys urak bedugják a mocskos pofájukat! uff...
kkalman
@pofátlan: A kordont el is bontották fityiszék, mert nem tudott védekezni. De ki az a megszállott aki a tetőtől talpig felfegyverzett TEK-nek nekimegy?
Jobban fosnak, mint fletóék tették anno.
Hellcat
Én egy kicsit azért örülök. Kövezzetek meg de én örülök hogy félnek! Tele a gatyó nem egész 2 évvel a választások után! Had fényezze magát a cigus elszigetelve mindenkitől! A seggnyalói akik meg majd tapsikolnak neki annyit is érnek!
nyanya001
Én ezt nem értem !
Nemrég volt a békemenet Orbán Viktorért
és verték a mellüket féltéglával, hogy övék még mindig a kétharmad !

Vagy a "rajongótól" tartanak ???
vukkocska
@nyanya001: biztos, mert ilyenkor nem jó a gatyát letolni.:)
A Gyurcsányt a kongresszusán a napokban egy pár szimpatizáns ingyen biztosította, s az egyik be is ment reggel a Mokkába. Robika nagyon cinikus volt vele, én ott is hagytam volna. Az nem került semmibe. Ez a biztosítás nagyon sokba kerül. S ha még azt is figyelembe veszik, hogy minimum duplája a fizetésük a többi rendőrrel szemben. Persze, meg kell fizetni, mert normális rendőr nem megy a csendes tüntetőkkel szembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.