Segítsünk neki, mert a jelek szerint komoly gondjai vannak. Már az anyja sem engedi be a lakásba.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Csak ez lehet az oka annak, hogy kénytelen Budapesten lakást bérelni (mert azt ugye nem feltételezem, hogy bármi másra fordítaná a 116 ezer forintos lakbérpótlékot, elvégre becsületes magyar emberről van szó).

Mint a Blikk megírta, “Pörzse Sándor egy újpesti lakás tulajdonosa, a fővárosi listáról jutott be a parlamentbe, mégis felveszi a lakhatási támogatást.
Nem kell a rizsa !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
A rendszerváltás óta minden politikus élősködő. Mindegyik a hatalmas fizetésén felül,amit ők maguk szavaznak meg maguknak, még mindent a dolgozó,adózó emberekkel fizettetnek meg.
Semmiféle juttatás nem kellene nekik. A hatalmas fizetésükből oldják meg az utazást és az alvást is ha már a sok lakásukban nem férnek el.
véderő
Nem tisztem megvédeni senkit.De gusztustalan egy képviselőre kihegyezni a történetet.A parlamentben 365. képviselő van miért éppen Pörzse?Talán csípi valakiknek a szemét?
Ez most és itt nem a pénzről szól.Nem az első eset amikor egy témában a Jobbikosokat tették a kirakatba.Talán nem véletlenül.Szégyen a cikk írójára nézve ez a fércmunka.
Vagy csak megrendelésre tette?
véderő
@prédikátor: Te tényleg csak prédikálsz,agyad az nincs.
bubu1
@véderő: 386 parlamenti képviselő van szerintem
szaboria1
@véderő:Tudod amikor éppen a jogtalan haszonszerzésről beszélt a jobbik is a választások előtt akkor legalább tartanák be az ígéretüket. Én még messzebbről is bejártam Tahitótfalu utáni faluból, akkor amikor Ö még gépkocsi használatot is kap akkor ez jogtalan. Ezért kellene bevezetni a kötelező elszámoltatást mire is költik a különjárandóságokat. Egy meze munkást ha kiküldik máshova dolgozni annak akkor miért kötelező szállodai számlát benyújtani?
Csolovek
Én úgy látom,hogy ez a ki pécézés megrendelésre volt.Ettől sokkal nagyobb kaliberű embert is lehet a másik oldalról találni (hagyó mikurgyi). Valjon a cikk írójának mit ártott
Pörzse Sándor. Ha már annyira irkálni való kedve van ajánlanám Matolcsi minisztert.Ott elég sok disznóságot találna,mondjuk egy 3/3 csontvázat is.Pitinek,gusztustalanak tartom a cikket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.