2012 ötödik hetében szó esett kurucos labancról, díszmagyart öltő kormányról, zöldülő LMP-ről, olajfátlanságról és az uzsoráslelkű Valutaalapról. Dumagyűjtemény.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yeromos
Mindig is tudtam, hogy Kerényi elvtárs nem hazudik.
Dr. Akula
@prédikátor: "ki a f...szom ez a kerényi??? "
Egy köcsög volt emeszmpés majom, aki teljes odaadással szervezte a magyarok kommunista ifjúsági talákozásokon való részvételeit, már akkor is jó pénzért. Akkor az a segg tornyosult elébe, azt nyalta. A segg változott, ő nem.
marlin2
De!! Lopnak!! Lásd!!
"Idézünk Kósa Lajos szövegéből:"
„A sport megtanít minket gyorsan reagálni a kihívásokra. Megtanít tiszteletben tartani a szabályokat. Megtanít minket arra, hogy becsüljük az ellenfeleinket. S legfőképpen megtanít arra, hogy a mérkőzés befejeztével mindenképpen kezet kell fognunk az ellenfelünkkel, akár vesztesként, akár győztesként hagyjuk el a küzdőteret. A sport az életre nevel.”

"A szöveg oly mértékben közhelyes, hogy nem csodálkoztunk azon: ismerősnek tűnik számunkra."
És egy másik, szintén debreceni kötődésű szöveg!! Schmitt Pál köztársasági elnök mondta, tavaly decemberben a DHSE-PMD Vívóklub kibővített vívócsarnokának ünnepélyes avatásán!!
Ez olvasható Debrecen város hivatalos portálján!!

„Schmitt Pál szerint a vívás olyan sport, ami az életre nevel. Ami megtanít gyorsan reagálni, megtanít megbecsülni a mindenkori ellenfeleket, akiket nem ellenségnek, hanem nemes ellenfélnek kell tekinteni. Megtanít tiszteletben tartani a szabályokat, a bírói ítéleteket, de mindenek előtt megtanít arra, hogy a mérkőzés után kezet kell fogni az ellenféllel, akár vesztesként, akár győztesként jön le valaki a pástról.”

Ezek(!) már egymástól is lopnak!! :)))
taglo
Az lehetetlen !!! Itt csak én lopok !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.