Újabb eljárásra számíthat a Balatonakarattyánál beszakadt egyik, külföldi rendszámú Hummer tulajdonosa.

Forrás: naplo-online.hu
Feltöltő: naplo-online
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Ezek alaposan rácsesztek. Nem elég, hogy meghágták őket a jégre hajtás és a mentési költségek miatt, nem elég, hogy rajtuk röhög a fél magyar internetes világ, most még a szlovák rendszám miatt is szorulhatnak. :D
Jobb lett volna inkább megkerülni a Balatont.
Dr.luigilongo60
@Zsoel: Ugyan már!
Mellényzsebből kiperkálják a büntit és mehet minden tovább.
Az érdekes inkább az, hogy Hummerre tellett a csókának de a hazai adózásra már nem futotta?
coyote3
Ha nem hagynának szándékosan kiskapukat a törvényekben, nem lennének akik kihasználják őket. Úgy gondolom nem az a hibás, aki szlovák rendszámmal közlekedik. Ja, mellesleg nekem NINCS külföldi rendszámú kocsim :)
silber13
Kikérjük magunknak!! Szlovák rendszámú Hummerek törik - zúzzák a védtelen magyar jeget? Hát mi folyik itt?! Hol vagy Martonyi? Behívatni mindenkit, tiltakozni mindenkinél, diplomáciai jegyzékváltást mindenkivel! Értesíteni Budait, sovány vaddisznó vágtában számolja ki a nemzetet mekkora gigantikus kár érte! Addig is feljelenteni, még nem tudni kit, de azért Gyurcsányt, Bajnait, Oszkót meggyanúsítani különösen nagy jégkár okozása miatt! Biztos, ami biztos alapon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.