Már Orbán Viktor számára is vállalhatatlan plágiumbotránya miatt Schmitt Pál. Legalábbis erre következtet a Népszava abból, hogy értesülései szerint a miniszterelnök a múlt héten Egerben frakciótársai előtt utalt rá, hogy “elengedi” az államfőt.

Orbán állítólag nyíltan utalt rá, hogy le kell váltani Schmitt Pált, sőt, a lehetséges utódról is tárgyaltak; a legesélyesebb jelölt Martonyi János jelenlegi külügyminiszter lehet.

A Népszava értesülésének ellentmondanak ugyanakkor a hvg.hu tegnapi információi, miszerint sem az egri frakcióüléseken, sem az elnökségi értekezleteken nem került elő Schmitt ügye.

Martonyi - aki már az első Orbán-kormányban is külügyminiszter volt - elismert diplomata, a kormánytagok között is a népszerűbbek közé tartozik, neve nem először merül fel államfő-aspiránsként - 2009 őszén is szóba került a Fidesz jelöltjeként.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

full
Istenem nincs egy normális ember Magyarországon akire fel lehet nézni.Feddhetetlen,tisztességes,becsületes ember,értékei vannak???Megalázó és elfogadhatatlan amit csinál ez a kormány!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
labos
Legyen a Gyurcsány, azt is sokan szidjuk utáljuk, legalább újra szerepelhet és megint elkúrhatja azt amit még nem sikerült
darwin
@moiszikf: Tulajdonképpen igazad van.Ez csak egy jelképes funkció ebben a formában.
másvirág
@rokker33: Habsburg Ottó elég független volt . Mégsem felelt meg .
Itt az unásig ismételt 2/3-os többség akaratának kell,hogy valaki megfeleljen.
Jelöltek tömkelege van,csak alkalmas személy nincs .
gaszpel
@darwin: Még az is előferdülhet, hogy ő a paja álruhában...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.