A Népszabadság úgy tudja, több piaci szereplőnek nem tetszik, hogy a nemzetközi áruházláncokat lényegében kizárták az elfogadóhelyek közül.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Egyiknek az nem tetszik, hogy leértékelik, a másiknak az, hogy nem nála költik el a pénzt...
keresztapa
@Csizmás Kond: Még a két fél vitatkozik. Megszűnik az Erzsébet - utalvány, Brüsszel meg felesleges vizsgálatot végez, mert ezt már megszokta, a belügyekbe való kapirgálásokat. Teheti mivel asz önrendelkezési jog csak Brüsszelt illeti meg, ugye?
varirmag
Legföképpen az a bajuk hogy már nem a francia cég gyártja az utalványokat az értékének a 6 %-ért. Piszok nagy üzlet volt nekik.
Valamikor olvastam hogy svájcban a munkáltató a béren felül 20 % -nyi vásárlasi utalványt adhat a dolgozóknak, amin az ország saját termékeit vehetik meg.
Összegyüjthetik és akár bútort,ruhaneműt is vehetnek rajta.
Na persze ez nem azt jelenti hogy itt is bevezethető ,mert amit szabad jupiternek...!
silber13
@Bugajakab : ne menj sehová, csak az első MOL kútig! Már írtam máshol, a kútnál, ha szerencséd van, vehetsz szénsavval dúsított fagyállót, MOL olajos pontyot, Gyulai emblémás ékszíjat, " Rohanó István " nevű ömlesztett polír pasztát: A "Rohanó Istrván" a Trappista legújabb MOLos elnevezése.
keresztapa
Brüsszel büszke Európa irányítására, ami csak neki adatott meg a Nemzetállamok felett. Egyetlen Nemzetállam sem cselekedhet önállóan nemzete érdekében,csak ha Brüsszel azt jóváhagyja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.