Több ellenzéki párt is bírálja a büntető törvénykönyv módosításának múlt héten közzétett tervezetét.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

full
Az a lényeg,hogy az emberekről minél több bőrt húzzatok le a díj /büntetés/megemelésével.Mocskosok vagytok,soha többet nem szavaznék rátok.Amit a két évben tettetek eddig egy kormány sem csinált meg a népnyúzásban elsők vagytok.A kisemberek tönkretételében kiváló minősítés.Az EU nem csoda,hogy büntet benneteket.Ne nézzetek minket hülyéknek,majd 2014-ben a választáson megköszönjük Nektek a sarcolást!!!
varirmag
Kedves LMP-sek, ha kevés a börtön építtessenek a rabokkal újat,de ha az ne megy maradjanak a szabad ég alatt,de vonják ki a bűnözőket vagy llítsák vissza a halálbüntetést. És ! hogy ne nekünk kelljen eltartani a sok semmirekelő bűnőzőt tessék megnyitni a bányákat és dolgoztatni őket. Tudom persze hogy nekik jogaik vannak és nem kötelezhetőek munkavégzésre,de be lehetne vezetni mondjuk " aki nem dolgozik ne is egyék" módszert !
Legyenekszívesek aggódjanak már egy kicsit a tisztességes átlag polgárokért is egy kicsit !!! Vagyaz már nem fér bele a nagy liberalizmusukba ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.