Az 1956-os tevékenységéért kivégzett orvostanhallgatónak, Tóth Ilonának a róla szóló filmekkel igazságot kell szolgáltatni - hangsúlyozta Wittner Mária fideszes országgyűlési képviselő, 1956-os halálraítélt pénteken Budapesten, a XVI. kerületi önkormányzat és több civil szervezet ünnepi konferenciáján. Tóth Ilona az utóbbi tíz évben többször váltott ki komoly közéleti vitákat, a legutóbb 2007-ben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

full
Mariska néni!! Olyan nagyot csalódtam az Önt is delegált pártba,hogy már azt sem hiszem,hogy nem e Ön volt a kirobbantó 56-ban.Teljesen másként lehetett amit Ön elmondott.Eddig megrögzött szavazójuk voltam,de úgy tönkre tettek a rossz hozzá nemértő intézkedéseikkel,hogy SOHA TÖBBET fidesz.
full
Ja ,és hagyjuk a múltat békén.Olyanokat is mondanak már,hogy ez a Tóth Ilona injekcióval irtotta az embereket.Minek kell még melegíteni a múltat.Nem tudja elképzelni nekünk,hogy kell kussolni a fidesz miatt???Van nekünk elég bajunk anélkül is.Maradjon csöndben.Üldögéljen el ott azért a 1-2 milláért a parlamentben ,Mi meg beledöglünk,hogy Önöknek jó legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.