És költséges lehet: vége a kilakoltatási moratóriumnak, aki nem engedelmeskedik a végrehajtónak, az ellenszegülés árát is fizetheti. A legrosszabb adósok 3%-a kerülhet utcára, a segítséget jelentő eszközkezelő még nem indult el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Na még ez a Nemzeti Eszközkezelő egy csoda! Már tavaly év elejére ígérték a megalakulását, aztán nyárvégére valószínűsítették, hogy felállhat, végül év végén bejegyezték, gondolom a vezérkar azóta kapja a nem kevés fizetését, de, hogy mikor kezd érdemi munkát végezni, az rejtély...
taglo
Egy családtagom ,4,2-éve törleszt ,RENDESEN-10-milliót vett fel,most érdeklődött a banknál ,és MÁR csak 17 millió tartozása van !!! Ezek rosszabbak a KAMATOS CIGÁNYNÁL !!!
gabrella
@verőce21: Hogyne, csak az a baj,hogy akárhogy,akármennyit törleszt az ember egyre több lesz az adóssága.
Sosem telik le mert valami (rajtunk kívül álló ok) mindig megemeli.
palika
Itt most Zalában elég nagy terjedelemben van jelen a vírus! Már többnek is ajánlottam, hogyha hánynia és hasmennie kell, csak fusson be a bankba és zutty! Ott megkönnyebbülhet!
verőce21
@gabrella: Pereljétek be a bankokat a veszteségmegosztás és a kezelési ktg-ek devizában való törvénytelen elszámolása miatt! Egy gyulai ügyben már veszített a bank, van precedens.

(Bár az egyesével "támadó" hiteleseket felzabálja a bank elevenen.)
labos
Tévedés, a bank nem vállalt, akkora kockázatot mint az adós,az adós az egyetlen házát kockáztatta legtöbbször meggondolatlanul, felelőtlenül. Jelzálog hitelt felvenni nem volt kötelező , mivel aláírta , így járt.
A lehetőségeinkhez képest jobb életszínvonalat biztosítani magunknak hitelből, nagyon kockázatos dolog
Én forint hitelt vettem fel, 8 év alatt 300 ft-t változott a törlesztőrészletem, nem sírok, pedig akkor a devizahitel 1500-ft-val olcsóbb lett volna havonta.
Most fizethetjük a sok felelőtlen ember devizahitelét is, potom 300miliárd eddig és még érezzek együtt velük?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.