A milliókat bezsebelő EP-képviselők péntek reggel csak a jelenléti ívet aláírni érkeznek bőröndjeikkel, hogy a napi térítési díjat felvehessék, utána pedig elszelelnek.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Elmentek bevásárolni anyucinak az ajándékot, és siettek haza a kis családjukhoz. Gondolom én.
sokanvagyunk
Most miért botrány? Régóta ezt teszik!
Dr.luigilongo60
Ehhez az "emberi" magatartáshoz is kell valamiféle neveletlenség, vagy a franc tudja minek is hívnák rendesen.Mindenesetre az el nem végzett munkáért nem illik fizetést felvenni és ez kizárólag neveltetés kérdése szerintem.
A pár ezer forintokért dolgozó egyszerű emberekbe sokkal több becsület , tartás és emberi büszkeség van, mint ezekbe a tetvekbe.
Az ilyen embereknek a pénz imádatuk egyetlen tárgya, melynek megszerzése mindennél előbbre való náluk, még talán a családjuknál is.
Hogy sülne le a pofájukról a bőr!!!
Rézangyal
@luigilongo60: Én is azt gondolom, hogy ez elsősorban erkölcsi-morális kérdés. A hatalomban tevékenykedő és annak közelében lévő emberek a világon mindenhol egyformák. (Magyarországon még egyformábbak és még egyenlőbbek)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.