"Van egy rejtett Európa" címmel interjút közölt Orbán Viktorral a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung című, vasárnap megjelenő konzervatív német lap.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Elég volna már a 2/3-os dicsekvéssel. Tudtommal a magyarországi szavazóbázis talán 30%-a amit elértek. Hogy is van ez akkor? Magyarország 30%-a azt csinál a 70%-kal amit akar? Tényleg hülye a magyar legfőképpen a baloldal, a baloldali szavazók, akik cserben hagyták saját magukat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Idióta vekker. Többek közt azok a seggnyalóid, akiket kiküldtél Brüsszelbe nagy lóvéért. Ilyen álságos kérdést!!!
Rézangyal
Gondolom ők a szakértelmük és eddigi teljesítményeik alapján lettek kinevezve, ellentétben az idióta dilettánsokkal, akik jelenleg a magyar politikai elit gerinc(sérvét)
képezik! Élen a kényszer-zubbony várományos gratzi ápolttal! Wazze!
marlin2
Kedves Orbán!!
Az Európai Bizottságot is megválasztották, és ezt egy gi-gá-szi-jog-ász-nak is tudni illene!!
A különbség annyi, hogy mind az Európai Bizottság elnökének, mind a tagjainak a egy plenáris ülésen bizonyítaniuk kell alkalmasságukat!!
(Sajnos a magyar miniszterelnöknek ilyen alkalmassági vizsgálaton nem kellett átesnie, mert vélhetően úgy jártál volna, mint Kovács László, hogy ha "annak" nem is, de valaminek jó lettél volna te is!!) :))
Ha a plenáris ülés alkalmasnak tartja a jelöltet a bizottságba, akkor az elnököt titkos szavazással, a tagokat pedig névszerinti szavazással MEGVÁLASZTJÁK!!
abacs62
Én még mindíg bízom ennek a hülyegyereknek a szavahihetőségében: ha az IMF bejön (Magyarországra) akkor ő (mármint ez a hülyegyerek) LEMOND...Ha nem, akkor a zárt osztályon a helye. Úgy tudom Graz-ban még meg van az ágya.
labos
nem akarjátok érteni, látszik, az eb tagokat is válasszák persze, csakhogy nem egy népcsoport/nemzet, hanem egy ember, az eb elnöke--"Az Európai Bizottság elnökét az Európai Tanács választja, de a Parlamentnek jóvá kell hagynia. A többi biztost az elnök választja ki, de őket is jóvá kell hagynia a Parlamentnek. Az elnöktől eltérően a biztosokról nem személyenként, hanem testületileg döntenek, a teljes testületet egyszerre kell elfogadniuk."--
forrás: hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_Parlament
erről van szó ,az ep-t meg a tagországok delegálják

működik rendesen a mutyi, sogor-koma , jóbarát, ez ám korrupció melegágya
silber13
@marlin2: mit vársz egy Gigantcus Kretenustól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.