Együtt egy új Köztársaságért! címmel tüntetést tart szombaton a Magyar Szolidaritás Mozgalom a szociális és a szabadságjogokért a Parlament előtt, a Kossuth Lajos téren. Cikkünk folyamatosan frissül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Van akinek meg itt kezdődik a szolidaritás !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@Dr. Akula: Hát elárultam magam. Fideszes vagyok most már nem tagadom bevallom legyen aminek lennie kel. Ha már én őszinte vagyok hozzád, akkor legyél te is az hozzám. Hány néven vagy itt a fórumon? Mossad, KGB, CIA melyik nevében irkálsz ide, vagy mind három nevében? Végül is hiába küzdötök az eszmétekért, a múlt az mára csak múlt meseházival együtt. Amúgy meg legközelebb olvad el az írásomat rendesen, hol írtam én "Mesterházit", Erről a "tudatalatti-laiságra" gondoltam mikkor a Lipótmezőt említettem. Csak örömmel tölt el hogy ilyen csapattal indul neki meseházi a 2014-es választásoknak. Gyurcsány meg a járókeretesekkel "utánam srácok". Az ilyenek alkotják a mai baloldalt.
Dr.luigilongo60
Ahol egy metodista lelkész szólal fel, az Nekem hitelesebb bármilyen tömegrendezvénynél, ugyanis a kisegyházak képviselői nem adják a nevüket bármihez és nem csak beszélnek az erkölcsről és a keresztényi szeretetről.
Mondom mindezt úgy, hogy magam nem vagyok hívő ember de nagyon sokat ismerek ebből a körből a családomon és a munkahelyemen keresztül is .
Dr. Akula
@benhur: beteg vagy fiam, nem kicsit! Kaptál tőlem egy tecciket, osztán most már tedd le a pet palackost, és prizniceld magadat, efftáss!! Kicsit kiütötted magad, jó alukálást! :))))))))
sport50
a mtv1szerint pár ezer ember volt persze megint .de majd jön 15.e és benhur meg a többiek orsós oldalán több százezret fog mondani.
adrenalink
Azért a nem Fidesz oldalnak /mert vannak akik nem konkrétan a baloldalban gondolkoznak/ nem kéne így beégetni magát. Itt is egy kis tüntetés párezer emberrel, ott is egy kis tüntetés, néha a célok sem teljesen világosak, még jó, hogy a jobboldal röhög a markába...
kiscserkész
@sport50: @Dr. Akula: Pet palackos gondolkodás az MSZMP-s gondolkodásra jellemző. Látom nálatok ez a párt könyvel együtt járt.

@sport50: Csalódást kel hogy okozzak néked, mert éppen most vikszelem a járókeretemet én gyurcsány után vonulok, "utánam srácok". Meseházit meg egyszerűen imádom. Még a mellékhelységben is kivan rakva a képe. Nagyon sokat segít az ürítésnél. Látom tegnap is küzdöttetek mint a fogatlan oroszlán, de nem soknak értékelik a humorotokat.:)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.