Fizetett provokátor tette tönkre Magyar Péterék estéjét – állítja Facebook-oldalán a Tisza Párt leendő EP-képviselője.

Provokátor támadt Magyar Péterre, tettlegességig fajult a balhé
Fotó: Facebook/Magyar Péter

Magyar azt írja, csütörtök este több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltak a belvárosban, amíg egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az estét.

"Ez a férfi már a korábbi estéken is követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon. Külön hangsúlyozta, hogy ő lesz az, aki engem tönkre fog tenni"

- írja Magyar Péter.

"A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, engem is meghívtak néhányra. Aztán váratlan dolog történt" – folytatja Magyar:

A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt.

Magyar szerint hiába kérték, hogy hagyja abba, és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amiknek az elkészítéséhez sok fiatal nem járult hozzá, vagy legalább hagyja abba a filmezést.

Majd miután Magyar Péter családját és a gyerekeimet is a szájára vette, a politikus kikapta a telefont a provokátor kezéből, "aminek fizikai fenyegetés lett a következménye".

"Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat"

- állítja Magyar. Majd az illető állítólag több mint 30 percig követette az utcán, és fiatal egyetemisták segítettek megakadályozni hogy nagyobb baj történjen. 

Forrás: Facebook

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a fideszék aljadék,fizetett,perverz provokátorai mindenhol ott vannak, itt pld. úgy hívják, hogy @KisTehen: !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
@Horizont: Az ördög talán nem jobb, mint ahogy Magyar sem tűnik jobbnak a személyiségjegyei alapján. Akár még rosszabb is lehet, habár a lopás kevésbé mehet majd neki, mert már lassan nem lesz mit elcsórni.
Tisztelem a racionalitásod, de mintha egy kicsit átcsúsztál volna az érzelmek világába. Ez nem baj, ha nem jutsz el a fanatizmusig, amit véletlenül sem feltételeznék rólad.
Horizont
@terlasz: Köszönöm a bizalmad :) Igen tényleg igazad van, érzelmi alapon döntöttem.
Nem vagyok Magyar fan, ahogy sose voltam semmilyen fan se. Inkább arról van szó, hogy nagyon haragszom orbánra és a körülötte lévő élősködőkre és kicsit kisebb mértékben ugyan, de haragszom az ellenzékre. És ezért jött be, jöhetett be Magyar. Tudom jobboldali konzervatív.
Én meg nem. Őszintén, én akkor figyeltem fel rá amikor rájöttem mennyi embert tud megmozdítani. És úgy gondoltam na megnyílt a beragadt, beragasztott ajtó a világra és esélyt látok orbánék kirobbantására. Szeretnék egy jó kis baloldali pártot is és igen egy jó értelmbe vett konzervatív jobboldali pártot is. Olyan európait. Mert ezt is elvette tőlünk orbán.
Szóval várakozok, figyelek és majd meglátom mi lesz. És persze reménykedek.
NKF
Petike magyarázza a bizonyítványt. Nem kell!
csak úgy....
@terlasz: gondolom te azokat a politikusokat csíped akik ha kell,akár bicskéig és teljesen hibátlanok.. :)
@Horizont: a te izzó lelkesedésedet is könnyü lepisilni, a dagi már dörzsöli a mancsait...,hiszen ezek után már csak ö maradhat nektek! ;)
csak úgy....
@Horizont: semmi, - de az már régóta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.