Gyors intézkedések kellenek a magyar gazdaság stabilizálásához a nemzetközi Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) kedden megjelent, Gazdasági felmérés Magyarországról, 2012 (Economic Survey of Hungary 2012) című kiadványa szerint.

Forrás: Piac és Profit
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@palika: Szerinted van pl jobb, vagy baloldali közgazdász? Lényegesen eltérő véleménye van ugyanarról a válságról, és kilábalási lehetőségekről Petsching Zitának, és Csaba Lászlónak. Azért őket hoztam fel példának, mert legutóbb őket hallottam.
palika
@pofátlan: Jó hogy a Csaba Lászlót hoztad fel példának, amióta a kormánynak dolgozik, azóta nagy pálfordulaton esett át! Addig mindig semleges szempontból vizsgálta és próbálta az emberek felé a kommunikációt, bezzeg azóta...! A válaszom van!!! Bizony van jobb és baloldali megvilágítás, ezt használják ki a pártok amikor kommunikálnak a néppel! Az igazságot természetesen elhallgatják és csak már a döntést hozzák nyilvánosságra!
adrenalink
@palika: Az előnyös megvilágítás a fotósok feladata. Igaz szakembernek a 2X2 mindig 4...
palika
@pofátlan: Igazi szakemberek? Azok ma Magyarországon a periférián vannak, oda kerültek! Vagy még ott sem, ha véletlenül valamelyik megszólal, már le is hurrogják, ha pedig még mindig akar valamit mondani, akkor elcsendesítik! Nagyon sok módszere van a pártoknak, hogy elnémítsák az okos szakembereket!:-))
adrenalink
Ezért írtam az elején, hogy már a frakció sem a pucér valóságot kozmetikázza!
palika
@pofátlan: Persze, értem én, és igazad is van, mert akik ott a pártok szakembereinek vallják magukat, jó busás pénzért, azok sem ám hülyegyerekek? Ott ugyan úgy kidolgozzák a jobb meg bal oldali összérveket! És bizony mint szűrő, csak azt teszik le az asztalra! Ebben egyetértek veled és nem is vitatkozok, sőt...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.