Az elkövetkezendő hetekben kicsit olcsóbbá válhat, ám júniusra újabb rekordokat is dönthet az üzemanyagok ára az iráni feszültségek és a gyenge forint miatt.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Kóstolgatjuk, kóstolgatjuk a népet? Ja az Iráni helyzet, meg a zanyátok kirva nunnáját, azt!
Sil
Rohadt zsidók és amerikaiak miatt van ez is mert ők erőltették rá az uniora az olajembargót.Mi meg szépen a f@sznak megint a rossz végén vagyunk.
Rézangyal
Amíg tartanak a fosszilis készletek, addig nem lesz változás. Sajnos a vagyon és a hatalom mindíg a Gonosz (szó szoros értelmében) kezében van! Számos találmány van már a fosszilis energiahordozók kiváltására.Ezek a találmányok trezorok mélyén pihenve várakoznak. Feltalálóik titokzatos körülmények között eltűnnek, ha kellően korruptak, akkor élnek Hawai-on, vagy ahol csak akarnak és tojnak a jövőre. Elvégre ők már akkor nem fognak élni.
kamazuka
@Böjti Banyus: Ha meg vizsgálod az autódat ,észreveheted,hogy a motor beindítása elektromos elven történik.Tehát egy elektromos rendszerrel akarsz egy egészen más mechanizmust műlödtetni.a kutya itt van elásva!
Én meg lehet,hogy a kert végébe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.