A magyaroknak kell a legmagasabb inflációval szembenézniük az Európai Unió 27 tagországának állampolgárai közül. Februárban átlagosan 5,9 százalékkal nőttek a fogyasztói árak, elsősorban az élelmiszerek és az energia jelentős drágulása miatt. Az elemzők várakozásait is túlszárnyaló infláció azért is aggasztó, mert az adójóváírás eltörlése miatt - béremelés hiányában - a munkavállalók jelentős részének csökkent a nettó keresete, az áremelkedést is figyelembe véve így akár 10-15 százalékkal is kevesebbet ér a fizetésük, mint tavaly....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Valamikor a bab is az volt !
Most 600 - 1000 Ft/kilója
Anno a pacal is a szegények eledele volt
most az ára vetekszik a karaj árával !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Pár éve már az!!! - a lehet kategória már mult.!!!
Don Marcus Hibiscus
@Dr. Akula: Nincs batár nagy kert,bár férne krumpli is,inkább zöldség,borsó,paprika paradicsom,ilyenek.Krumplibogarat permetezni kell,pont ma döntöttük el,hogy nem ültetünk krumplit pont a vegyszerellenesség miatt. :)
Csicsókát imádom kicsi korom óta :) Pár éve kapott el a hév mikor sétáltunk az asszonnyal,erre kikaptam egy szárat,csak úgy a kezemmel letöröltem a földet róla és mint kicsinek fel is faltam :) Pesti asszony nagyot nézett :):):)
ila51
@Don Marcus Hibiscus: Kicsi korunkban nálunk is kiirthatatlan volt a csicsóka a kerítés mellett végig a kertben , de szerettük , úgy nyersen :))
yazo64
Elvileg a chips is burgonyából van... félve kérdezem: bevezetik a krumpliadót is?
szaboria1
@yazo64: Az elvileg a helyes. Van a Discoveryn egy műsor hogyan csinálják a mostani chipseknek nem sok közük van a krumplihoz.
feketeözvegy
csak az a baj, hogy a krumpli ára is felmegy...egyébként szeretem a krumplit, nagyon sokféleképpen lehet elkészíteni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.