Az Európai Bizottság elnöke szerint nem értik a demokráciát azok, akik az Európai Uniót a Szovjetunióhoz hasonlítják.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Tőlünk nyugatra nem annyira nyögnek, legalábbis nem hallatszik, ráadásul az egyszerű melósok arra tartanak ezerrel.
Az esetleg nem lehet, hogy Nálunk van az igazi baj valamivel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
Nem elég, hogy hülye, még szorgalmas is!! :))
senkifia68
@Csizmás Kond: A legbrutálisabb az, hogy nem is a valósáról folyik a vita.
Először is! Nem Orbán hasonlította az EU-t a Szovjetunióhoz a cikk szerint sem, hanem egy újságírónak tűnt úgy! Nyilván nem cél nélkül. Orbán majd félórás beszédének egyetlen mondatában sem hasonlította az EU-t semmihez. Csupán elutasította Magyarország belügyeibe való egyre agresszívabb beavatkozási kísérleteket, melyeket egyes nyugat-európai és amerikai pénzügyi érdekszférák, a bukott hazai balliberális körök hathatós támogatásával folytatnak a médián keresztül.
A másik nagyon érdekes momentum, hogy Barrosso felismerve az újságírói kérdés alattomosságát, véletlenül sem Orbánnak válaszolt, hanem azoknak ...
“akik az Európai Uniót a Szovjetunióhoz hasonlítják, ezzel azt mutatják, hogy egyáltalán nem értik, mi a demokrácia.
Mindazon túl érdekelne, hogy Barosso mit ért a demokrácia fogalma alatt, mert
ma könyvtárnyi irodalom foglalkozik a demokrácia sokszínűségével és magyarázatával, ráadásul vannak brutálisan egymásnak ellentmondó definíciók elismert politikusoktól, politológusoktól, történészektől!!!
Dr.luigilongo60
Milyen érdekes, hogy 1990 előtt is mindenáron Mi akartuk kioktatni a nyugatot demokráciából,Orbán óta már a kapitalista gazdaságból is.
Nem kicsit röhejes.
senkifia68
@luigilongo60: Nem igazán tudom beazonosítani,hogy Orbán mikor, hol és mivel akarta kioktatni a nyugatot KAPITALISTA GAZDASÁGBÓL de azt látom, hogy az európai urak kurvára nem tudják merre hányóra! Az EU elmúlt 3 éve az államcsődökről, a gazdasági visszaesésről, a folyamatos piacvesztésről szól! Nyilván vannak ennek globális komponensei is, de aki nem akarja észrevenni azt amit vezető amerikai és kínai elemzők is jó ideje jeleznek történetesen az EU-ban rohamosan növekvő korrupciót, bürokráciát és az ennek következtében megjelent és rohamosan növekvő bizalmatlanságot, az EU politikai és gazdasági vezetésének egyre romló hitelességét, az nem csak magának, hanem az egész közösségnek kárt okoz.
És ehhez Orbánnak a világon semmi köze!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.