Meghalt egy 71 éves férfi, aki leesett egy traktorról és a jármű vontatta tárcsák közé került Karcsán - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Dobi Tamás elmondta: a baleset Karcsa külterületén történt hétfőn, késő délután. A helyi férfi szabálytalanul ült a traktoron, s arról a vezető határozott kérésére sem szállt le. Amikor a munkagépet egy földbucka "megdobta", az idős ember leesett a traktorról és a jármű vontatta tárcsák közé került. A férfi a helyszínen meghalt - tette hozzá a szóvivő.

A rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indított eljárást az ügyben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
A vezető helyes "határozott kérése", a sebességváltó üresbe kapcsolása, a gyújtáskulcs elfordítása esetén az idős ember még mindig élne. A járművet vezető ember mindig felel a "szállítmányért", utólag persze próbálja menteni, ami menthető.

Az olcsó "telikocsis" autókázásnak is meglehet a böjtje a gépkocsi vezető számára, ha utasai egy baleset során megsérülnek, mivel ő felel az utasaiért. Egy megrokkanás esetén akár a sérült élete végéig fizethet neki, függetlenül attól, hogy milyen ok (úton lévő "bucka", vezetői- vagy műszaki hiba) okozta a balesetet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.