A négytojásos tésztából három tojás kimaradt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A termék Csehországból származik...
Az ilyen nagyi lekvár- és liszt. stb. nekem annyira gügyögős.
Egy ilyen nagyi lekvár több száz forint, inkább egyszerre kiadok
többet megveszem a gyümölcsöt és a cukrot aztán én főzöm a lekvárt.
A tésztáknál is lassan ez lesz az ajánlott. Otthon kell gyúrni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Akkor milyen a tojás nélküli tészta? Főzött már valaki ilyent?
Dr. Akula
@Kutyafüle: durum tészta! Nagyon jó! Az olaszoknál 90%-ban az van!! és naggggggyonn jóóóó!!! Ugyanúgy kell főzni, all dantéra! És csácsumi jó+!!
Kutyafüle
@Dr. Akula: Az all dantét értem, az egy költő, ókori latinos, de mi a fene a csácsumi?
Dr. Akula
@Kutyafüle: nem költő. Roppanóst jelent, nem mászkos puhára főttet!!! hajjjaajjj...a többit már inkább nem mondom...De: mindenre mondják, ami jó, és még köszönésként is...Egyébb?? Ja, a költő Dante volt. De ehhez semmi köze szegénynek...
Kutyafüle
@Dr. Akula: Az a hajjjajj, az a legjobb. Azért jártunk nyáron is garbóban. A csumizás miatt. Ne lássák a nyakunkat.
másvirág
"SZEGÉNY"TESCO !
Honnan sejthette volna,hogy csak Nagyapi 2 tojása volt a Nagyi tésztájában ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.