Eredetileg 52 pályázó jelentette be - akár több pozícióra is - indulását és adta le pályázatát az MSZP előre hozott tisztújítása során, számuk azonban megcsappant, közel tízzel kevesebben méretik meg magukat a jövő hétvégi kongresszuson - írja a Népszabadság.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Nem értem mit vergődnek. Évek óta azzal vannak elfoglalva, hogy miként nyírják ki egymást a párton belül, bénáznak, súlytalan emberek vannak az élvonalban, nekik köszönhetjük Orbánisztánt...
abacs62
Az országot kirabó banda "feje", Gyurcsánytól fél a legjobban. Nem kellett volna őt kinyírni kedves Mszp-sek, hanem összefogni ez ellen a rablóhorda ellen, és a szavazóbázisotok is nagyobb lenne.
orogordog
@soljanka: Nekik is meg, a idióta 2/3-os bázisnak, ha levágatja Orbán a lábukat akkor is Orbán az isten. Visszatérve az mszp-re ők sem érdemlik meg a parlamenti fizetésüket.
Ingyenélők mind. (parlament népe)
senkifia68
@abacs48: @orogordog: Volt annak az MSZP-nek egy Társadalompolitikai tagozata Czöndör Gyulával az élen aki az MSZP-n belül már a 2006-os választásokat követő gyurcsányi reformokat és diktátumokat erősen bírálta és követelte, hogy a párt nyisson a civil szerveződések felé.
Lesöpörték őket az asztalról, megvonták jogosítványaikat, pedig abban a társulatban igen neves szociológusok, gazdasági szakemberek mondtak véleményt.
Ma az a Mesterházy az MSZP vezetője aki a frakcióvezető helyettesként, majd frakcióvezetőként Gyurcsány minden baromságát támogattatta a frakcióval, könyörtelenül megtorolva a frakción belüli bármely ellenvéleményt. A DK megalakulásával és Gyurcsány liber-anarchista ideológiáját támogatók kiválásával az ember azt várhatta volna, hogy végre tisztul a kép a szocialisták körében is. De nem ez történt. A pártszervezet építése, a belső szervezeti egység megteremtése, a Gyurcsány által felszámolt, a korrupció elleni etikai kontrollszervezetek és belső mechanizmusok helyreállítása valamint a társadalom helyzetének javítását célzó program helyett, a Gyurcsánytól megszokott gyűlölet keltés folyik ismét. Gyakorlatilag nem történt meg a generáció váltás, akik fiatalabbként mos bekerülhetnek az első körben szint mind korábbi nagy öregek "csicskái", kiszolgálói. Az MSZP-ben a mai napig nem történt meg annak a sajnálatos ténynek a feltárása, hogy a párt miért hagyott fel baloldali értékeinek védelmével, terjesztésével és miért engedett kontroll nélküli teret egy liberalizálásnak kikiáltott, de valójában anarchiába torkolló, mérhetetlen korrupcióhoz vezető és a társadalom bizalmát évtizedekre lejátszó felelőtlen kísérletnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.