A segélyezési rendszer átalakítását javasolja a mélyszegénység csökkentése és a foglalkoztatottság növelése érdekében a Bajnai Gordon exkormányfő által létrehozott Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Az a lényeg, hogy az agyalágyult miniszterelnöknek és agyhalott vazallusainak legyen elég stadionja...
kkalman
Bajnait tartom az elmúlt 10 év legéletrevalóbb miniszterelnökének, a négy közül, de ennyi okosságot ő sem mondott, míg hatalmon volt.
Úgy látszik a miniszterelnöki bársonyszék agylágyulást, vagy valami hasonlót okoz. Kinek nagyobbat, kinek kisebbet.
csikknorisz
@kkalman: Legalább nem handabandázott, meg hazudozott, mint az elődje meg az utóda. Nem mesélte azt a megszorításokról, hogy de hát ez nem is az, különben is fasza minden, a gazdaság meg egyenesen egy dübörgő gyorsnaszád. Bajnai aszonta: fájni fog. Fájt is. De legalább nem nézte hülyének az embereket. Sajnos abban a székben ez egy ritka erény.
Feraj49
Valaki előbb-utóbb meggyútja a "kanócot" ! Lesz menekülés,meg megint "távolba szakadt hazafiak " létszáma ugrásszerűen megnő majd!
DrGore
@csikknorisz: A Bajnai nem politikus volt, és már az elején megmondta hogy őt nem érdekli a hatalom. Ilyen gondolkodású emberek kellenének oda, csak erre sajnos kicsi az esély, már csak azért is mert az emberek az érzelmeik alapján mennek el szavazni és nem a józan eszükre hallgatnak. Ezért van a fityesz meg viktorka 2/3-al a nyakunkon.
Levendula
Ma voltam a Polgármesteri Hivatal Szociális Osztályán.
Az ott várakozó emberek igencsak olyasmit mondtak, hogy nincs veszteni valójuk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.