Izgalmas és mozgalmas folyamatok kísérik a hazai használtruha-piacot. Miközben egyre többen vannak olyanok, akik már a turkálókat sem engedhetik meg maguknak, a tehetősebb vásárlók feltűnően sokszor keresik fel a secondhand üzleteket. Üzletek jönnek-mennek, a nagy láncok nőnek, az egyéni vállalkozók pedig egyre nehezebben bírják a versenyt. Az viszont vitathatatlan, hogy Magyarország egyre inkább turkáló-nagyhatalommá válik....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Marcus Hibiscus
Én is szoktam járni néha turkálóba és szerintem nem más,mint amit az emberek odaadnak a rászorulóknak,azt adják el.Pesten az egyik hajléktalanszállón is az ment,vagy még mindig,nem tudom,hogy amit kapnak adomány ruhát,azt odaadják egynek,az meg elviszi a piacra és eladja. Meg szerintem a ruhákon,cipőkön is látszik.Vannak olyan darabok,amiket nem lenne pofám odavinni és eladni pénzért és gondolom fizetni sem akarna érte senki.Viszont egy ilyen adományos konténerbe meg inkább beleteszi az ember.Meg 90 ft-ért adni egy kiló ruhát?Értem én,hogy beszállítás előtt van,meg minden,de akkor is,ha nem szinte ingyen lenne neki,akkor nem érné meg.Nesze neked "minőségi angol használt ruha" :)
Persze ez nem riaszt vissza a vásárlástól,ha olyat találok,csak ezt most le kellett írnom :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Don Marcus Hibiscus: Én meg szoktam várni, míg megszólal, az aztán mindent elárul!
Don Marcus Hibiscus
@adrenalink: Persze.Csak az emberek többsége előbb ítél,mint beszélget.
verőce21
A gazdagok(jómódúak) mindig is a turkálóban vásároltak leginkább. Csak nem a bálabontáskor, hanem még a "bálázás" előtt.
darwin
Inkább úgy fogalmaznék,hogy már a turkálókban sem vásárolnak az emberek.Nagyon komoly gond lesz.Olyan visszafogott a kereslet mindenre,hogy már az alapvető élelmiszerek is minimális mennyiségben fogynak.
Most erre nehogy azt válaszoljátok,hogy így is kövér a magyar.
Vazul néni
A legjobb otthonkákat a turiban lehet kifogni :)
gabrella
@darwin: kövér, a zsíroskenyértől. A lazactól nem lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.