A Fidesz lezártnak tekinti az ügyet a Semmelweis Egyetem tényfeltáró bizottságának jelentését megismerve - közölte az MTI-vel Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője kedden az államfő kisdoktorija ügyében lefolytatott vizsgálat eredményére reagálva.

Az államfővel kapcsolatos plágiumgyanú miatt felállított, a Semmelweis Egyetem (SE) által felkért testület megállapításainak összefoglalóját az intézmény kedden, a honlapján hozta nyilvánosságra. A tényfeltáró bizottság jelentése szerint hiányosságokkal ugyan, de formailag megfelelt a Testnevelési Egyetem doktori eljárása Schmitt Pál kisdoktorijának értékelésekor.

A testület ugyanakkor megállapította: az egyetem szakmai hibát követett el, amikor a szövegazonosságokat nem tárta fel időben.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
A Fidesz a "fideszista kiflilopási ügyet is lezártnak tekinti", de a csóró diáklányt egy "megkívánt" rúzs miatt (amit a szülei már nem tudtak pénzt adni) gondolkodás nélkül letartóztatják és elítélik!!
Szemét, embertelen és értéktelen banda!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose1
@prof.senkifia68 dr.: Selmeczi még beszélni sem tud akkora baromságokat mond ,minden szava hazugság ezért kapja a millós fizetést a hirek 90%-a lefizetett hazugság HIR TV.
coyote3
Szerintem is lezárt. nem ez a pirított ribanna nevezte magát szenátornak? :) Akkor miért is csodálkozunk azon, hogy egy másik hülyét véd?
Rézangyal
@coyote3: "pirított ribanna"... LOL Plagizálhatom tőled? Szeretném használni ezt a kifejezést :)))
coyote3
@Dr. Doktor Rézangyal: Törzsanyagként átemelheted...:)
gabrella
@prof.senkifia68 dr.: Engem nem érdekel a dr.-i státusz. Számomra eddig is a doktor megszólítás tisztelete csak az orvosoknak volt.
A többi csak idétlenkedés.Többet tudnának elvileg, de mint az ábra is mutatja, nem biztos,hogy azt fejezi ki a nem orvos neve előtt lévő dr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.