Komoly összegre, akár 15 milliárd forintra is ráteheti a kezét a kormány, ha államosítja a bankoknál vezetett babakötvényszámlákat.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vazul néni
Éppen december óta szó van róla, és valahogy mindig a felszínre kerül, úgyhogy sajna ez is borítékolható. Ennek is az lesz a sorsa, mint a manyup pénzeknek, sehol az egyéni számla, a mostani gyerekek meg még legalább 10 évre vannak attól, hogy "élvezhessék", addig meg ki tudja hová tűnik?
És nem a 40 ezer Ft-ot sajnálom.
Nem olyan régen akartam átvinni a kis Vazulka babakötvényét egy másik bankhoz (az előző felőlem éhenhalhat, férges banda, Resték), de én már akkor is mondtam, hogy nincs értelme pakolgatni, végsősoron az állambácsijé lészen majd.
Dulcinea
Aljas vagy kuszaszemű, mindig is aljas voltál, de hogy az ártatlan gyerekek pénzét is van bőr a pofádon lenyúlni, az túl megy minden határon.
Hókuszpók
@KöBüKi: Inkább akasszuk fel! A golyót nem tudod többször felhasználni, de a kötelet igen.
marlin2
Ha ez a golyóérettbarom "államosíthatja", akkor ez államosítja is!!
Hókuszpók
Azon tűnődöm, mikor államosítják a saját tulajdonú lakásainkat, a gazdálkodók földjeit, mezőgazdasági gépeit stb.
Vezessék be a jegyrendszert, a fejadagot és kész. Úgyis az lesz a vége ha így folytatják, ők dőzsölnek, az embereknek meg odavetnek egy kis koncot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.