Egy hét "pihenő" után a jövő héten tovább emelkedhet a benzin jelenleg is rekordszintű tarifája. A Mol által valószínűsíthetően megelőlegezett nemzetközi benzináresés ugyanis elmaradt, a forint pedig tovább gyengült a dollárral szemben.

Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aramis
400 forintos benzinár fölött az összes állami kocsit leállítani!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aramis
400 forintos benzinár fölött az összes állami kocsit leállítani!
darwin
@Zolee75: 1970-72 -ben az őrsi naplónkban volt egy jelmondat: A csillagokig és tovább! Valami űrhajózási ünnep volt akkoriban.Nem gondoltam akkor,hogy a 2012-es benzinárakról van szó.
alfás
ha a benzin emelkedik,a gázolaj,hogy a tökömbe nem? csak nem a benzineseken verik le,amit a gázolajra is rákéne tenniük? meg mi az,hogy szinten tartás? gázolajnál megy,a benzinnél nem megoldható? ezt a paraszt vakítást.
deviance
nem vettétek még észre? itt nem az olaj ára meg az infláció miatt van áremelés, hanem mert valamelyik főmufti meg olajsejk nem tud mit kezdeni a szabadidejével és inkább a szegényeket fosztja meg a nehezen megkeresett pénzüktől
kkalman
Lassan, de biztosan sikerül a még meglévő idegenforgalmat is lenullázni ezekkel a horror üzemanyagárakkal. Csak így tovább! Elvégre lovas nemzet vagyunk, majd jól mutat a panelban a ló, hogy közlekedni tudjunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.