Veszélybe került az idős beteg holokauszt túlélők ellátása Magyarországon a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) szerint. A szervezet vezetői vasárnap, az MTI-hez eljuttatott közleményükben azt írták, az ügyben Orbán Viktor miniszterelnök segítségét kérték.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Tele van a hátiputim a holokauszt túlélőivel. Lassan ott tartunk, hogy még az unokáim is holokauszt túlélők talpát kell, hogy nyalják. Vannak mások is, akik éltek a második világháborúban, más érdemük nincs, csak túlélték, senki nem foglalkozik azzal, hogy napjainkban hogyan, miként élnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Január
"... a külföldi szétosztást lebonyolító Claims Conference által benyújtott elszámolást a kormányzat nem fogadta el, ezért nem engedélyezik az összeg a részükre történő továbbutalását."- talán próbáljanak olyan elszámolást benyújtani a kormánynak, ami elfogadható, s akkor senki ellátása nem kerül veszélybe!
wadnarancs
Mikor lesz már ennek vége?? A holokauszt túlélők ükunokájának az ükunokája is abból fog majd élni ,hogy egy régi leszármazottja túlélte a holokausztot??
Oké ,hogy szörnyű dolgokat írnak róla nem voltam ott nem tudom ,de azért amit csinálnak az már sok. Nem csak zsidók közt van idős és beteg ember. Ezeket az embereket nagyon sok ember gondozza havi 35e ft ért napi legalább 8 órájuk rámegy és a munkájukat meg sem becsülik. Miért kén a zsidóknak különb ápoló/gondozó mint a nem zsidóknak..
sokanvagyunk
Igen sokan vagyunk, akiknek semmi köze sem volt a holokauszthoz, a háború utáni újjáépítés hosszú folyamatához annál inkább. Mi is szeretnénk túlélni ezt állandó zsidó-rinyálást, úgy látom, sokat tanultak, és használják is a fasiszta rezsim "felsőbbrendű" eszméit - régóta már csak magukra nézve.
Hellcat
Ez már nagyon felbasz...tényleg rossz ami történt de ez az örökjárulék meg iylen olyan kárpótlás a zsidóknak ez már sok...kérjenek pénzt a kamposorrú bankár, meg ilyen oylan igazgató társaiktól.
overdose
Havi 100-ezret kapnak hány évig?Külföldről utalták lejárt lemez.
overdose
@wadnarancs: Igaz van olyan akik ebből a pénzből utazgatnak,áztatják a löttyöket, vén tyúkok meddig végre elveszik tőlük, kiváncsi lennék mennyit dolgoztak ?
feketeözvegy
Ebben az esetben, azokról az idősekről van szó akik túlélték a holocausztot. Ebből a pénzből finanszírozzák nekik az ingyen ebédet, gyógyszert, és a gondozókat.
Megjegyzem van közöttük olyan is aki igen magas nyugdíjjal rendelkezik, és olyan is, aki az önkormányzattól is igénybe veszi a gyógyszer támogatást, gyakorlatilag az egész család gyógyszere ingyen van.
Rézangyal
Zsidóknak, cigányoknak nálunk minden JÁR! De, ebben az esetben, ha jól értelmezem Külföldről érkező támogatás elszámolását nem fogadta el a kormány, gondolom, mert nem tudott semennyit se ellopni belőle! Innentől kezdve ez Orbán sara, intézze úgy ahogy tanulta, elvégre ő parolázott kipával a fején nagyszakállú ortodox zsidókkal!
Feraj49
Tessék mondani hol van máshol pénz mint náluk.Ők uralják a kereskedelmet,az ipart,az energia szektort,a bankokat!Izrael állandó háborúban van,ugyan miért ?
Csizmás Kond
Ki mit akar azt hisz a holokausztról, de a folytonos erőltetése meg ezen ürügy alatti kizsigerelés egyre jobban kiöli az emberekből az együttérzést.
kkalman
Tele van a hátiputim a holokauszt túlélőivel. Lassan ott tartunk, hogy még az unokáim is holokauszt túlélők talpát kell, hogy nyalják. Vannak mások is, akik éltek a második világháborúban, más érdemük nincs, csak túlélték, senki nem foglalkozik azzal, hogy napjainkban hogyan, miként élnek.
nahát
kérjenek pénzt Izraeltől , nem régen még antiszemitáztak minket, most meg pénzt kérnek?
Zsoel
@nahát: Tudod, van a pénz, amiért cserébe nem tekintenek bennünket antiszemitának. :)
patrióta
Hova lettek a nagy zsidóvédő kommentelők?
Sil
Az atomot túlélő japánok vajon kapnak vmi segélyt?
Feraj49
@Zsoel: Nem szoktam ilyet írni,de ki nem sza...ja le minek tekintenek bennünket.A legtöbb ország a saját pecsenyéjét sütögeti a mi hátunkon,most már kissé túl régóta.Én már öreg vagyok,de mindenért Én fizessek,meg a gyerekeim,miközben röhögve kiveszik alólam és el lehetetlenítik az életünket.Semmi közöm a II.VH-hoz,a holokauszhoz ,Valakinek valami problémája van vele,menjen azok után és kérjenek támogatást azoktól akik e dolgokat véghezvitték.
almosd
@kkalman: ők a kiválasztott nép,hát ezért kell még fizetni,ha dátumhoz igazítunk egy életkort lassan már senki sem fog élni abból az időből, de fizetni akkor is fogunk.
Dr.luigilongo60
@Sil: Japán agresszorként viselkedett a második világháborúban és 1945 májusa után sem volt hajlandó letenni a fegyvert, ettől még nem volt elfogadható az atombomba ledobása de végül Ők kényszerítették rá az Usát.
A zsidókra nem emlékszem, hogy agresszorokként léptek volna a második világháborúba de a történelem egyesek fejében rendszeresen átalakul,melyben sokat segít az erre szakosodott egyes médiák kavalkádja.
KöBüKi
Menjenek haza israelbe,majd ott a tenyerükön hordozzák őket,és vigyék a többi zsidót is.!!!
@Dr.luigilongo60: A zsidók a világ legnagyobb agresszorai.!!!Mert a háttérben maradva pénzzel kényszeritik a többit.!!!
barew7
@Dr.luigilongo60: Ezt azért elolvasnám, a történeti hitelesség megitélésének kedvéért:
www.freepress-freespeech.com/holhome/kiscikk2/wwiim.htm
overdose
A zsidó a szarból is pénzt csinál igaz? igy könnyű jól élni.
Feraj49
Megkérdezhetem ma hány évesek a holokauszt túlélők? Hányan vannak ? Mo-on 11 millió USA dollárt támogatást kapnak. A sok jövedelem nélküli magyar milyen támogatást kap ?Mi újabb adósarcot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.