Veszélybe került az idős beteg holokauszt túlélők ellátása Magyarországon a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) szerint. A szervezet vezetői vasárnap, az MTI-hez eljuttatott közleményükben azt írták, az ügyben Orbán Viktor miniszterelnök segítségét kérték.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Tele van a hátiputim a holokauszt túlélőivel. Lassan ott tartunk, hogy még az unokáim is holokauszt túlélők talpát kell, hogy nyalják. Vannak mások is, akik éltek a második világháborúban, más érdemük nincs, csak túlélték, senki nem foglalkozik azzal, hogy napjainkban hogyan, miként élnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almosd
@kkalman: ők a kiválasztott nép,hát ezért kell még fizetni,ha dátumhoz igazítunk egy életkort lassan már senki sem fog élni abból az időből, de fizetni akkor is fogunk.
Dr.luigilongo60
@Sil: Japán agresszorként viselkedett a második világháborúban és 1945 májusa után sem volt hajlandó letenni a fegyvert, ettől még nem volt elfogadható az atombomba ledobása de végül Ők kényszerítették rá az Usát.
A zsidókra nem emlékszem, hogy agresszorokként léptek volna a második világháborúba de a történelem egyesek fejében rendszeresen átalakul,melyben sokat segít az erre szakosodott egyes médiák kavalkádja.
KöBüKi
Menjenek haza israelbe,majd ott a tenyerükön hordozzák őket,és vigyék a többi zsidót is.!!!
@Dr.luigilongo60: A zsidók a világ legnagyobb agresszorai.!!!Mert a háttérben maradva pénzzel kényszeritik a többit.!!!
barew7
@Dr.luigilongo60: Ezt azért elolvasnám, a történeti hitelesség megitélésének kedvéért:
www.freepress-freespeech.com/holhome/kiscikk2/wwiim.htm
overdose
A zsidó a szarból is pénzt csinál igaz? igy könnyű jól élni.
Feraj49
Megkérdezhetem ma hány évesek a holokauszt túlélők? Hányan vannak ? Mo-on 11 millió USA dollárt támogatást kapnak. A sok jövedelem nélküli magyar milyen támogatást kap ?Mi újabb adósarcot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.