A rendőr vihetné egyenest az igazgatóhoz a fülön csípett diákot, és jönnének a testi kényszer alkalmazására is jogosult iskolaőrök.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Itt nálunk bármelyik felnőtt meg kérdezheti a diáktól. Mit keresel az utcán Miért nem vagy iskolában? Nem is lát az ember gyereket délelött.Ja itt tisztelik a diákok a felnőtteket nem mondják neki hogy eredj a f...a mi közöd hozzá.
kerék
Nálunk szomszéd suliba folyton ott a rendőrség. Vagy késelés történik vagy a környező falvakból összegyűlnek a cigók és vasvillával meg kaszával mennek egymásnak...egy-két rendőr nem sokat érne...talán a hadsereg:D
elvira53
Ennyi hülye újságírót!!! Azt hiszik hogy ilyen címekkel valamit elérnek. Elérik azt, hogy felháborodik az olvasó a sok bunkó címen. Igen itt az idő, hogy az iskolákban ne a nyúl vigye a puskát. Mi ebben a támadás???Ki beszél itt a sajtó elnyomásártól??? Csak az újságírók. Ha ez így lenne, ennyi barom hír meg sem jelenhetne.
darwin
Jól megy nekünk.Ez a legnagyobb bajunk.
overdose
Mi van rendészet? De csendben vannak ,hogy nem mehetnek nyugdijba 42 évesen?Ja állitólag annyi bűntetést szednek be hogy egész jól el vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.