Kormánydöntés még nem született róla, de egyre többet lehet hallani a tranzakciós adóról, ami gyakorlatilag minden pénzügyi műveletet terhelne. Orbán Viktor nyilatkozata szerint minimális lesz a mértéke, "egy ezreléknél semmiképp sem magasabb", ezt Cséfalvay Zoltán, államtitkár is megerősítette hétfői parlamenti felszólalásában. Igaz, hogy keveset lehet még tudni az új adóról, de az jól látszik, hogy kikerülni nehéz lesz majd....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Igazsagoszto
A megúszás kamu, tesztelik a népet, és addig emelik az adókat , amíg a Fidesz népszerűsége nem csökken drasztikusan !
Erről pedig egyenlőre sincs, sőt még mindig ők a legnépszerűbbek az adatok szerint !
marlin2
Lassan "indulnia kell" az adófizetés megtagadásának(!) egy polgári engedetlenségii mozgalom keretén belül!!
darwin
@Igazsagoszto: -szó-
Tesztelnek bennünket,és amikor úgy érzik ,szakad a cérna,megsimogatják a buksinkat és odalöknek valami kedvezményt,vagy emelést a nyugdíjasoknak,segélyt a svédeknek,500 ft családipótlék emelést és mi boldogan szavazunk a fityiszre a legközelebbi választáson,mert hát micsoda szociális érzékenység!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.