Három új név került fel a Simon Wiesenthal Központ által legkeresettebb náci bűnösök listájára. A listavezető egy magyar férfi lett, aki feltehetően Budapesten él.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kacsa0707
Eleinte komolyan vettem, amit ez a Simon Wiesenthal Központ állított, de az amit most csinálnak , komolytalanná teszi az eddigi munkájukat is amit manapság csinálnak,
az már nevetséges.
Kutyafüle
@Kutyafüle: Mielőtt még félreérthető lenne, színtiszta magyarok vagyunk, és katolikus vallásúak. Nem zsidók. A földosztásra, majd elvételre, gazdálkodó, majd abból kulák lett, erre gondoltam, de minek? ???El kell felejteni.
Állami gondozott
Én nem értem ezt az egész cirkuszt!
Akit megöltek azt miért kell (hogyan lehet?) kárpótolni?
Él még valaki aki megjárta a lágert?
Ha nem a többit aki reklamál és pénzt kér bevinni a börtönbe és ráverni a lakatot, kulcsot eldobni.
zsolti
@Állami gondozott: én meg azt nem értem, hogyha valaki részt vett a deportálásokban (de akármi más tömggyilkosságban, most nem ezen van a hangsúly, hogy láger vagy gulág), akkor miért is meglepő, ha el akarják számoltatni? az ilyen nem évül el, ha megtalálják, vigyék az öreget, aztán verjék rá a lakatot, ahogy írtad és ennyi. nem is értem miért hír ez.
pont_50
Ma már minden hétre jut valami Holokauszt hír, és ez egyre több embert taszít. El fogják érni hogy mindenki ki fogja röhögni a holokausztozókat. Megélhetést fognak látni a történetben, és sokan a hullákból megélőknek fogják tartani a zsidóságot, mert mint a bölcsek mondják-"Minél több homokot akarsz markolni, annál több fog az ujjaid közül kifolyni !".
gergely
@moiszikf: Az a baj,hogy az áldozatokkal is így van.
Ha elfogynak ,akkor a leszármazottaiknak is kell kárpótlást fizetnünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.