A győri vendéglátóhely tulajdonosa értesítette a rendőrséget arról, hogy lelőtt két embert – közölte a megyei főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Kocsis Tünde elmondta, a férfi – aki nem tanúsított ellenállást, amikor a helyszínről előállították - a 112-es segélyhívón tett bejelentést. A szóvivő korábbi tájékoztatása szerint egy presszó tulajdonosa engedéllyel tartott sörétes puskájával lőtt meg két, vele vitatkozó embert, a sérültek életét a mentők egy órás helyszíni küzdelemmel sem tudták megmenteni.

Agyonlőtte a presszós a hangoskodókat Győrben

Kocsis Tünde elmondta, hogy a Bercsényi-ligeti vendéglátóhely 30 év körüli tulajdonosa régebb óta haragos viszonyban volt vele egykorú áldozataival. Utóbbiak egy társasággal szombat este a vendéglátóhelyen szórakoztak. Az éjszakába nyúló mulatozás végén, hajnalban a tulajdonos kitette az utcára a társaság néhány, hangoskodó tagját.

A két későbbi áldozat emiatt délelőtt 11 óra tájban visszament "felelősségre vonni" a presszóst, aki vita után az utcán adott le rájuk egy-egy lövést – tette hozzá a szóvivő.

Rendőrségi kihallgatása során önvédelemre hivatkozott a lövöldöző. Kocsis Tünde egyelőre nem adott választ azokra a kérdésekre, hogy a presszóst érték-e sérülések, illetve volt-e fegyver a két későbbi áldozatnál.

Közlése szerint a ravaszt kétszer meghúzó, időközben őrizetbe vett férfi ellen - aki maga jelentette be a történteket a rendőrségen - több emberen elkövetett emberölés alapos gyanúja miatt folyik eljárás a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barbarfiver
Megőrülnek az emberek :( lassan mindennapos lesz a halál,a gyilkosság,az öngyilkosság.gratulálok az élhető ország,a nyugodt emberek,és a boldogság megteremtőinek ,azoknak a rohadt köcsögöknek ott fennt ... ... ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
valahol azt írták, hogy az egyiket hátulról lőtte le... az már szerintem nem annyira a pánikszerű önvédelem kategória. meg ha egy-egy lövés elég is volt neki, akkor gondolom nem ma kezdett lövöldözni, pontosan így tervezte. és akkor simán elmebeteg, nincs mit pátyolgatni rajta. lőtte volna lábon.
bosszants
@Atha: Bocs kürtművész, de láttál már malacot közelről?
Tudod, hogy a dongók csípnek?
Nem megbántani akarlak, de aki ezeket nem anyatejjel szívta magába annak véresen nehéz útja lesz.
Ismerve a hozzászállásolod nekifogsz, de készülj fel a legrosszabbra:(
Don Marcus Hibiscus
@zsolti: Egyetértek a lábon lövéssel,mert attól,hogy fegyveres önvédelem,attól nem kell ölni .

A cikkből meg annyi derül ki,hogy régebb óta haragosok és a kettő visszament arcoskodni.Se hivatásos verőlegény,se feleséget és gyerekeket befenyítő maffia nincs benne. :) Élénk a fantázia :) Amúgy érdekes téma.
Atha
@bosszants: Igen.
Anyu ágán polgári-értelmiségi, de apu ágán munkától és földtől nem elrugaszkodott örökségem van.
Kürtművészként is láttam már a munka dolgosabbik oldalát és ez nekem stresszoldó!
Alig várom. Ide nekem kapa!
Ráadásul évi rendszeres gyakorlat az ilyen...
Szeretem! :-)
Atha
@bosszants: ...ráadásul nem is értem miről akarsz lebeszélni?!?
bosszants
@Atha: Semmiről Művész Uram!
Csak leírtam, hogy ez is egy nehéz mesterség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.