A nyugdíjvédelmi megbízott szerint a pénztártagok megtakarításaik ötödét veszítették el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Quijote
A maradékot meg elvitte Orbanescu és csapata:DD
coyote3
Én hiszek ennek a csodaszép nőnek. Nagy szakmai múlttal rendelkezik :)
nyanya001
Selmeczi Gabriella nem örült meg, csak manipulál, a bankokat támadja a veszteséges MANYUP kassza miatt, miközben maga az állam is veszteséggel kezeli azt, persze van különbség a két veszteség között, de a Fidesznek nem szétsarcolni, támadnia kéne a bankokat, hanem rendbe tenni a magyar pénzügyi kultúrát!
zsolti
ja, én még kaptam is vissza, akkor az hogy lehet? meg szinte mindenki, akiről hallottam. valamit rosszul számolt gabika.
szaboria1
Tegnap is elnéztem mennyi energiája van enne a Gabikának gyereket nevel, szoláriumozik , Gyurcsánnyal foglakozik, és még volt emellett egy több milliárdos pénzügyi dologgal is foglalkozni.Vagy legyen bőr a képén és jelentse be kik készítették el ezeket a számításokat mert pint pincérnő sem tudott számolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.