Életét vesztette az Annapurna-expedíció zalai hegymászója Horváth Tibor. A 33 éves surdi fiatalember ereszkedés közben szenvedett halálos balesetet.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Az a tragédia, hogy mi a nyavalyának kell súlyos milliókért isten háta mögötti hegycsúcsokra mászkálni, mikor már csak az olyan emberekkel is teli van a padlás, akik az ÖSSZES 8000 m-nél magasabb csúcsot megmászták, nemhogy egyet közülük!
Ez nem dicsőség, ez súlyos önértékelési problémából és megfelelési kényszerekből eredő kóros bizonyítási vágy kérdése, és aki ilyet csinál, az nem elismerést hoz az országnak, hanem aggódást, szomorúságot és gyászt a szeretteinek. Azt a rengeteg pénzt, amennyibe ez a buta, öncélú, értelmetlen és végül tragédiába torkollott expedíció került (holtbiztos, hogy nem saját zsebből finanszírozták ezt az egészet), ezer hasznosabb célra is lehetett volna fordítani, például szegény sorsú családok, gyerekek megsegítésére.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
"Egy 2007-es kimutatás szerint a Föld legmagasabb hegyei között az Annapurna a legveszélyesebb, itt az alpinisták 40,8 százaléka veszti életét" -Népszava idézet-"
Tudták hová mennek,benne volt a pakliban!!
csikknorisz
@Zsoel: Én azt sem értem, miért hívják még mindig expedíciónak az ilyen utakat. Versengés azért régebben is volt, ld. Scott vs. Amundsen, de azt azért inkább nevezném expedíciónak, mint százhuszadikként eljutni valahová. Mindazonáltal részvétem a családjának.
kiscserkész
Ez nem jött össze neki. Ha a családját választotta volna hobbijának, még mai is élhetne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.