A középszintű magyarérettségi helyes megoldásait máris ellenőrizhetik a Hír24-en a diákok. Kedden 13 óra után a matematikapéldák helyes eredményeit is közzétesszük.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@Zsoel: Tudod a hetvenes években tűzzel-vassal irtották a kicsit is szexis / nem szocialista embertípus/ könyveket.Az ofőm egy szexmániás öreg csaj volt,aki ki is mondta amit gondolt. Utassyt is ő hívta meg egy rendhagyó osztályfőnöki órára.Berkesit,Szilvásyt is ő ajánlotta,mert tudta,hogy az erotikus tartalma miatt elolvassa az is aki mást nem olvas. Nem mai szemmel kell nézni ezeket a regényeket, amikor órákig nézhet pornót a gépen az ember gyereke tizenévesen,hanem az akkori lehetőségekhez képest.A pestis akkor a legjobb,ha van egy önfeláldozó,jól olvasó ember,aki felolvassa.Mint a Micimackót.Felnőtt fejjel is élvezhető ,ha nem magad olvasod és nem az akcióra vársz.
Zsoel
@darwin: Furcsa, mert amennyire én emlékszem, Szilvási kerülte az egyértelmű szexuális együttlét bemutatását a regényeiben, sőt direkt húzta az olvasó idegeit azzal, hogy már majdnem megtörtént a dolog, minden adott lett volna hozzá... de aztán mégsem (lásd: Balázs és Kisjutka). Bár abban kétségtelenül igazad van, hogy például dr. Kelemen András nem a szocialista embertípus mintaképe: diplomás (értelmiségi), Opel Rekordot, tehát nyugati gyártmányú kocsit vezet, ráadásul egy alkoholista, és pofátlanul a legjobb drága konyakokat issza. :)
De hát ha annyira durvák lettek volna ezek a könyvek, hogy nem bírták volna el a szocialista pártállami vezetés gyomrát, akkor egyszerűen betiltották volna, és nem lehetett volna kiadni őket.
darwin
@Zsoel: Elfelejted ,hogy a hetvenes években már megkezdődött a "húzd meg -ereszd meg".Egy kicsi "bocikám-bocikám",azután meg "tala ki".Pont ez volt a lényeg,hogy egy kicsit engedték a nyalakodást,de a lényeget már nem engedték leírni.Ideológiai szempontból.A szocialista embertípus nem élvezkedik nyakra-főre,hanem építi a szocializmust.
Zsoel
@darwin: 1983-ban láttam meg először a nap áldott fényét, úgyhogy ilyenformán sajnos nincsenek első kézbeli élményeim a hetvenes évekről. :) Elhiszem neked, hogy így volt.
darwin
Gondoltam. Jó neked :))))))))Jó az új avatárod.
Zsoel
@darwin: Köszönöm, saját készítés. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.