A Képviselői Irodaház előtti parkoló egyik - mozgássérülteknek fenntartott - helyét foglalta el Pintér Sándor szolgálati autójának sofőrje - ismerte el a belügyminiszter az után, hogy a jobbikos Volner János fotókat mutatott be a sajtónak a szabálytalan parkolásról.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@szaboria1: A sofőr csak parancsot teljesít, és nem is az övé az autó! Mutasson csak példát ez a görény!
szaboria1
@Dulcinea: Mivel Pintért még anno abból az időből ismerem amikor még sofőr volt a rendőrségnél minket is szállított vizsgáztatáshoz rendőr tiszti főiskolához a főnöke sem mondta meg hogy hova parkoljon az a sofőrre van bízva. Minket ugyanis a kapunál rakott le ahol köztudott ott nem lehet parkolni. A régi tapasztalatom az hogy néha a sofőrök azt hiszik Ők is kivételes személyiségek és nekik mindent szabad.
libero
Gondolom, a "csapattag" igazi válasza (csak úgy hornosan): NA ÉS???!!!
agi 5
Jó lenne ha nem tennének kivételt és keményen megbüntetnék mert jogos lenne.Neki kéne példát mutatni de messze áll tőle hát akkor miért csodálkoztok a fiatalokon itt a jó példa ,mert ebben az országban mindent lehet egyeseknek.Másokat meg büntetnek-büntetnek és rendszabályoznak-ezt nem lehet azt nem lehet még jó hogy engdig a levegővételt.ebben az elkúrt országban egyre rosszabb a helyzet.F
Bástya Elvtárs
Jaj, hát az apósa kártyája vót kirakva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.