A Képviselői Irodaház előtti parkoló egyik - mozgássérülteknek fenntartott - helyét foglalta el Pintér Sándor szolgálati autójának sofőrje - ismerte el a belügyminiszter az után, hogy a jobbikos Volner János fotókat mutatott be a sajtónak a szabálytalan parkolásról.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szelbatyo
...gondolom a mocskos f@ßßopója most otthon retteg, hogy mennyi lesz a büntetés a mostani szigorított tarifák miatt !...
orogordog
Kósa!
Agyas, kis pöcsökre a törvény nem vonatkozik?
orogordog
Ja igazolvány nélkül lehet, a képviselőknek.
másvirág
"Iszik vagy vezet " ?=ez Pintér Úr mottója .
A soför alanyi jogon lehett rokkant .
overdose
1 milla bűntetést! van miből fizetni az ORFK-nak.
Fater59
Miért , ott a helye !
Agy rokkantaknak is megjár , csak nekik nem igazolványuk , hanem sárga papírjuk van .
Dulcinea
Hát akkor mutass példát sintér! Tessék csak szépen befizetni az általad kiszabott legnagyobb büntetést! És ne görény módjára búj a mentelmi jogod mögé!
szaboria1
@Dulcinea: Csak félig van igazad nem Pintér parkolt le hanem a sofőrje. Szerintem a pali azt hitte neki mindent szabad. Régen is és most is sok kiemelt neves emberek azt hiszik neki kiváltság jár. Lásd Caludia nagy asszonyt vele szemben még nem jártak el. Nekünk Pesten tényleg lesett anyukám rokkant kártyája amikor a klinikára vittük az Üllői útra. Orvosi papírokkal igazoltuk, hogy orvoshoz vittük abban az időben de a büntetést nem engedték el így befizettük azt. Mert az igazság az nem győződtünk meg arról jól helyeztük e ki az igazolványt.
orogordog
@Dulcinea: Kereset és vagyon arányosan, min. egymilliárdot, a visszatartó erő miatt.
Dulcinea
@szaboria1: A sofőr csak parancsot teljesít, és nem is az övé az autó! Mutasson csak példát ez a görény!
szaboria1
@Dulcinea: Mivel Pintért még anno abból az időből ismerem amikor még sofőr volt a rendőrségnél minket is szállított vizsgáztatáshoz rendőr tiszti főiskolához a főnöke sem mondta meg hogy hova parkoljon az a sofőrre van bízva. Minket ugyanis a kapunál rakott le ahol köztudott ott nem lehet parkolni. A régi tapasztalatom az hogy néha a sofőrök azt hiszik Ők is kivételes személyiségek és nekik mindent szabad.
libero
Gondolom, a "csapattag" igazi válasza (csak úgy hornosan): NA ÉS???!!!
agi 5
Jó lenne ha nem tennének kivételt és keményen megbüntetnék mert jogos lenne.Neki kéne példát mutatni de messze áll tőle hát akkor miért csodálkoztok a fiatalokon itt a jó példa ,mert ebben az országban mindent lehet egyeseknek.Másokat meg büntetnek-büntetnek és rendszabályoznak-ezt nem lehet azt nem lehet még jó hogy engdig a levegővételt.ebben az elkúrt országban egyre rosszabb a helyzet.F
Bástya Elvtárs
Jaj, hát az apósa kártyája vót kirakva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.