Az Annapurnáról szörnyű állapotban levánszorgó Erőss Zsoltot hegymászó társai magára hagyták.

Forrás: sport.hir24.hu
Feltöltő: No power for nobody
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csorogyerek
ha VALAKIT TISZTELNI LEHET,HÁT AKKOR Ő AZ!!!HOGY-HOGY MAGÁRA HAGYTÁK?
No power for nobody
Mindannyiunk életében elérkezik a magányosság felismerésének pillanata. Amikor szenvedünk. Legyen bár csendesen sajgó vagy élesen ordító fájdalom a testünkben, vagy akár gondzakatoló kilátástalan jajkiáltás a lelkünkben, tudjuk: a szenvedésünkkel egyedül vagyunk. Aki szenved - magányos. És aki magányos - szenved.
Darthon1
Ha többen jönnek egyszerre lefelé, akkor ez a cikk nem jelenik meg. Viszont most több embert gyászolnának. Gyomorforgató ez a vádaskodás.
Dulcinea
Tudomásom szerint, amikor egy hegymászó csapat összeáll, akkor olyan emberekből áll össze, akik nem csak kitartóak, hanem összetartóak is! Tehát óvják egymás életét, és segítenek egymáson, ami jelen esetben sajnos nem történt meg. Magára hagytak egy embert, egy embert, akitől tanulhatnának, nem csak a tapasztalata miatt, hanem úgy emberséget is! És persze adódhatnak kérdések a Zsolttal kapcsolatban, de ebben a helyzetben, messze nem az lesz a kérdés, hogy miért volt ott!? Hanem az, hogy a társai egy kivételével miért voltak olyan segítőkész fasza gyerekek?
Cat Buster
A rádióban hallgattam egy műsort ahol pont Ő nyilatkozott!
6.000 méter felett SENKIT nem hoznak le mert ezzel négy ember életét veszélyeztetik!
Jó lenne ha most amikor esetleg zsörtölődik ott fent, ez a nyilatkozata is eszébe jutna.
Önként ment oda, tudta mit vállal.
kkalman
@Cat Buster: Amikor ezt nyilatkozta, akkor az ott elhunytakról beszélt. Ő pedig még él, és még csak el sem tűnt, hogy keresni kellett volna.
Ez a cikk egyszerre szól az emberi nagyságról és az emberi hitványságról.
Zsoltot tisztelem, mint ahogy a természeti népek tisztelik az őrülteket, de érteni nem értem. Talán ezért is tartom kicsit őrültnek, de csakis jó értelemben véve.
Don Marcus Hibiscus
Én meg azt mondom,hogy aki ennyire keresi a halált,az meg is fogja találni hamar.Jó,tisztelet meg elismerés ide,kitartás,meg emberfeletti teljesítmény oda,azért senki nem mondta neki,hogy mászkáljon a világ legnagyobb hegyein.Szerintem én sem kockáztattam volna az életemet azért,hogy kutassak utána,ő akar meghalni nem én.
Darthon1
@Crazy Globe: összekevertem a lavina által elsodort emberrel.
Elolvastam, gyomorforgató!
Ha ez valóban így történt, akkor a másik, a meghalt mászó sem biztos, hogy meghalt volna. Mindenesetre a leírtak alapján igen szar emberekkel ment fel a hegyre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.