ZSÓTI MOST IS ITT IS HOZTA A FORMÁJÁT!!! =)) Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál "etten voltak békepártiak ma Európában. Egyikük most életveszélyes állapotban fekszik a műtőben, két lövés érte, egy a hasán, egy a mellkasán. Ő Robert Fico, Szlovákia miniszterelnöke. "

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ZSÓTI MOST IS ITT IS HOZTA A FORMÁJÁT!!! =))

2011-ben Kósa Lajos előterjesztésében rendeltetett el, hogy: „Isten engem úgy segéljen!” formulával kell letenni az esküt

Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál, alias a Párt központi napilapja üdvöskéje a derék 5számú, a lovag is bele szállt a Fico ellenes baloldali összeesküvők táborába.
Igencsak erős felütéssel: „Ketten voltak békepártiak ma Európában. Egyikük most életveszélyes állapotban fekszik a műtőben, két lövés érte, egy a hasán, egy a mellkasán. Ő Robert Fico, Szlovákia miniszterelnöke.”.
Majd jött a szokásos és azzal zárt:
„Két órával ezelőtt azt nem tudtuk elképzelni, hogy itt, Közép-Európában merényletet fognak elkövetni egy miniszterelnök ellen.
Nincs kedvem gondolni még valamit, amiről majd kiderül, rosszul gondoltam.
Vigyázzunk, figyeljünk és gondolkodjunk.
Mindannyiunk életéről, és a jövőnkről van szó.
Segítsen meg bennünket az Isten…”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.