A Jobbik két év múlva kormányozni fog Vona Gábor, a Jobbik szombaton újraválasztott elnöke szerint, aki külön megdicsérte a Fidesz által legjobban utált képviselőtársát a párt tisztújító gyűlésén. A párt küldöttei intő jelnek tekintették, hogy kihullott az elnökségből Szegedi Csanád európai parlamenti képviselő, akit állítólag párton belüli kavarásáért büntettek. Kiderült az is, mennyi mindent tud Vona Gábor.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- csak nehogy ők kerüljenek oda!
- mindegyik ígér, de mikor hatalomra kerülnek, vissza élnek vele!!!
- eddig mindig így volt, miért lenne 2014-ben is jobb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
@moiszikf: Kitől? Tőletek??!! Engedtessék meg, hogy harsányan nyihorásszak!!!
moiszikf
@silber13: Na,erre akartam kilyukadni. Akármelyik harsány Jobbik-fikázónak feltettem ezt a kérdést,mindig hasonló volt a válasz. Akkor is,ha az előző mondatában még éppen a Jobbik rémséges és félelemkeltő mivoltát ecsetelgette.
Amúgy meg,tőlem aztán főleg nem kell félni,amennyiben magyar állampolgár (is) vagy,akkor engem eskü kötelez rá,hogy megvédjelek.
kedwes
Ja!
Mindenki rendőrnek születik, csak van aki tovább tanul!
guszty
Vona nem hülye,csak megtűri maga körül a hülyéket.
marlin2
Még minden lehetséges, bár nagyobb összegben nem fogadnák a Jobbikra!!
Pálinkafőző Rézüst
@moiszikf: mennyi időre tudod visszavezetni a magyarságodat hivatalosan, hitelt érdemlően? Persze beleszámítva az oldalra, és félre kefélésekre! Nehogy azt mond, hogy ilyen nincs több száz évre visszamenőleg! :))))) Van biza! Nos???
orogordog
2010-be az égbe emelte!!!
Mint 98-ban a kisgazdák.
anka
- csak nehogy ők kerüljenek oda!
- mindegyik ígér, de mikor hatalomra kerülnek, vissza élnek vele!!!
- eddig mindig így volt, miért lenne 2014-ben is jobb.
silber13
@moiszikf: Úgy látom még mindig nem fogtad fel, hogy a csúti Lancelot most éppen az ellenzéki pártok kinyírásán mesterkedik. Mert ha megszünteti a pártfinanszírozást, akkor az ellenzéknek annyi, Jobbiknak, MSZP-nek, LMP-nek egyaránt, míg ők a Simicska bandába beleölt pénzek nagy részét visszakapják. És akkor valóban egy akol lesz és egy pásztor, a Jobbiknak, meg a többieknek valóban a targonca marad. Ezt erősíti a kisebb létszámú parlament terve és a külföldi magyarok megnyerésének vad igyekezete. Semjénnek más dolga sincs.
Fater59
Vona , Mesterházy is kormányozni akar 2014-ben .
Melyiknek mennyi támogatója lesz meglátjuk .
Félő a Fidesz addigra olyan körülményeket teremt , hogy örülhetnek , ha bekerülnek a Parlamentbe .
Kisebb arccal , tervekkel, talán tovább lehetne jutni !
szaboria1
@moiszikf: Soroljál fel a jobbikból olyan személyeket akik eltudnák kormányozni az országot. Az első az legyen aki ért is a gazdasághoz.
esdi
Bocsi, vidéken óriási a baj! Ha az ördög öreganyja választ ad arra a kérdésre, hogy mi lesz az őket megfélemlítésben tartó, szaporodó hordákkal - mert erre több mint húsz éve nincs válasz, sőt előtte sem nagyon - akkor az jőjjön. Mindent visznek, munka amúgy sincs, nem dolgoznak generációk óta, iskolába nem járnak. /...amúgy melyik szülő engedné a gyerekét egy túlkoros nyálat csorgató, koszos, tetves alapvető szókinccsel sem rendelkező imbecillis mellé ültetni, mondván tilos a szegregáció? Nem beszélni, kipróbálni kéne csak egy hétre! Aki ezt megoldja, jőjjön! Szeretnénk helyben iskolába járatni a gyerekeinket! Szeretnénk nyugodtan aludni!
dr. prédikátor
Kérdés csak az hogy hol fog kormányozni, melyik országban???,
Csolovek
@szaboria1: úgy látszik,hogy neked tele a hasad és biztonságban élsz.Nem volt még szomszédod "dakota". Esdi beírónak igaza van . Kell valaki aki megoldást talál erre a problémára. Sajnos a" finesz" nem alkalmas erre.Ezt már be bizonyította.A megszorítások adó formájában nem gazdaság élénkítő folyamat.Sokkal inkább az új rabszolgasághoz vezet.
DR.somosi
hadd mondjak valamit több millió magyar nevében,mert tudom többen igy érzik: akiben csalótam arra többé nem szavazok.Elkerkettük a tolvaj kommunistákat fletóval az élen aki a mai napig folyamatosan hazudik mint a vízfolyás,elegem van az adóbajnok fityiszből mert kínosan ügyel rá hogy a szegényeket adóztassa,marad a JOBBIK !!! Várom hogy bizonyítsanak,bennük még nem csalódtam!ilyen egyszerű ha nem értenétek a dolgot testvéreim,jobb a bizonytalan , az ismert tolvaj banda helyett.(és nem vagyok még jobbikos,csak hányok a többitől)
szaboria1
@Csolovek: Akkor most kapaszkodj meg 6 gyermekes cigány család lett a szomszédunk.Tisztelettel bánnak velünk. Aki szót tud velük érteni annak semmi gondja sem lehet . A probléma ma az előbb ítélkezünk róluk mint, hogy meg ismerjük őket. Mivel tisztességesnek tarják ezt a családot így mindig tudnak mezőgazdasági munkát kapni. A hasam meg azért van tele mert még betegen is kertet művelünk és állatokat tartunk. Nem úgy mint a mai fiatalok zöme inkább csak füvesítenek. Pedig az idejűkből engedné, hogy kertet műveljenek.
silber13
@DR.somosi: de nem marad a Jobbik, meg nem marad senki, mert - miként fentebb írtam - a mi csúti manónk gondoskodni fog róla, hogy ne le legyenek akik esetleg zavarják az ő köreit. Vagy ha marad is mutatóba, kiállítási tárgyként, egyfajta kuriózumként fogják mutogatni.
moiszikf
@Pálinkafőző Rézüst:
Na-na-na! Mik ezek a faji-származási felhangok!? Még a Jobbiktól is "jobbra" vagy? Ugye tudod,hogy az lehetetlen?
Ami meg a "pedigrét" illeti,csak a "tájékozatlanok" hiszik,hogy ez annyira számít a Jobbiknál. Ha nem hiszed,kérdezd a holokauszt-túlélő gárdatagot. (Az más kérdés,hogy vannak ebben az országban olyanok,akik gondosan ügyelnek a "tisztaság"-ra.)
moiszikf
@szaboria1: Ajánlom a lakossági fórumokat,ott minden ,a Jobbikkal kapcsolatos kérdésedet felteheted. Ne lepődj meg,ha lesznek cigányok is,meg egy csomó "baloldali" téma!
esdi
@szaboria1: Nekem félcigány család a szomszédom, akkora a rend és tisztaság, hogy a túróstésztát megehetném a földről- de!!! Ez egy cseppet sem az én érdemem! Bár úgy lenne, hogy büszke lehessek magamra - ezrelékes arány!!! A többi kezelhetetlen horda - délben kimásznak az ágyból, a szülés előtt álló fellibbenti egy fordulóra a szoknyát egy felesért, a börtönviseltség büszkeség forrása, hiába az ingyenes oktatás dühöng az analfebitizmus - mi lesz ebből?
moiszikf
@silber13: Köszi a felvilágosítást,de ezt a vak is látja. Amúgy meg,ha 2014-ben mindenki a "Kétfarkú Kutya Párt"-ra szavaz,mindegy milyen választási szisztéma van,az övék lesz a 3/3-os többség. Ilyen ez a "demokrácia"...
silber13
@moiszikf: Talán még annyit, hogy Orbán terve akár sikerül, akár nem, az ún. " pályázati pénzek " változatlan ütemben fognak áramlani a "hosszú bájtos Simicska" Közgép Zrt. nevű pénzforgató automatájához, imígyen tehát anyagilag a fityisz több mint rendben lenne!
wadnarancs
Én 2014 ben is jobbra szavazok aztán meglátjuk.
Lehet vitázni ,hogy ki mennyire jó vagy rossz. Mind egy kutya! Lopnak csalnak hazudnak. Én is azt csinálnám ,ha oda engednének "mert megtehetem" Aki nem így tenne az buta. Persze a lényeg az ,hogy ne már ennyire feltűnően...

Aki meg annyira szidja a jobbikot menjen már csak 1 napra vidékre egy faluba és nézze meg mik vannak.
KöBüKi
@szaboria1: Bocs,de nagy zöldséget kérdeztél!!!Ugyan is országunkban sok értelmes ember van,akiket viszont nem engednek oda a hatalomhoz.!!!
És ez pártfüggetlenül igaz.!!!Már a fütyiszben is felütötte a fejét azon réteg elégedettlensége,akik tudnák a frankót.!És itt már egy hajszál választja el a szétszakadást,mert nem mindenki pályázik arra hogy fejét vegye a nép,vagy a kormányra kerülő JOBBIK.Az a tény,hogy a fütykösök bebetonoztak sok törvényt és un.felállást,az eltörölhető.!Népszavazással.!!-és kész.!!!
KöBüKi
@szaboria1: Az a jó,ha a szomszédod.!Mert a cigány olyan mint a nyest,AHOL LAKIK,OTT NEM CSINÁL KÁRT.!De tiz házzal arrébb már egész más a helyzet.!!!
moiszikf
@silber13: Meg hát azt se felejtsük el,hogy Simicska "Úr" igen csak sokat tud a FIDESZ viselt dolgairól. Igyekeznek is megvédeni,nehogy egy "fülkeellenforradalom" esetén valamit kikotyogjon,vádalku keretében.
silber13
És most itt van az orbáni aljasságok egyik netovábbja, a lehetőség megadása a külföldi magyar ajkúaknak a levélben történő szavazásra! Orbán szerint - akik kettős állampolgárok - így nemcsak, hogy beleszólhatnak Magyarország belügyeibe, de egyúttal EU tagokká is válnak! Ebből következik a tömeges levélhamisítás lehetősége, amivel biztosan élni is fognak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok