A Jobbik két év múlva kormányozni fog Vona Gábor, a Jobbik szombaton újraválasztott elnöke szerint, aki külön megdicsérte a Fidesz által legjobban utált képviselőtársát a párt tisztújító gyűlésén. A párt küldöttei intő jelnek tekintették, hogy kihullott az elnökségből Szegedi Csanád európai parlamenti képviselő, akit állítólag párton belüli kavarásáért büntettek. Kiderült az is, mennyi mindent tud Vona Gábor.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- csak nehogy ők kerüljenek oda!
- mindegyik ígér, de mikor hatalomra kerülnek, vissza élnek vele!!!
- eddig mindig így volt, miért lenne 2014-ben is jobb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@moiszikf: Talán még annyit, hogy Orbán terve akár sikerül, akár nem, az ún. " pályázati pénzek " változatlan ütemben fognak áramlani a "hosszú bájtos Simicska" Közgép Zrt. nevű pénzforgató automatájához, imígyen tehát anyagilag a fityisz több mint rendben lenne!
wadnarancs
Én 2014 ben is jobbra szavazok aztán meglátjuk.
Lehet vitázni ,hogy ki mennyire jó vagy rossz. Mind egy kutya! Lopnak csalnak hazudnak. Én is azt csinálnám ,ha oda engednének "mert megtehetem" Aki nem így tenne az buta. Persze a lényeg az ,hogy ne már ennyire feltűnően...

Aki meg annyira szidja a jobbikot menjen már csak 1 napra vidékre egy faluba és nézze meg mik vannak.
KöBüKi
@szaboria1: Bocs,de nagy zöldséget kérdeztél!!!Ugyan is országunkban sok értelmes ember van,akiket viszont nem engednek oda a hatalomhoz.!!!
És ez pártfüggetlenül igaz.!!!Már a fütyiszben is felütötte a fejét azon réteg elégedettlensége,akik tudnák a frankót.!És itt már egy hajszál választja el a szétszakadást,mert nem mindenki pályázik arra hogy fejét vegye a nép,vagy a kormányra kerülő JOBBIK.Az a tény,hogy a fütykösök bebetonoztak sok törvényt és un.felállást,az eltörölhető.!Népszavazással.!!-és kész.!!!
KöBüKi
@szaboria1: Az a jó,ha a szomszédod.!Mert a cigány olyan mint a nyest,AHOL LAKIK,OTT NEM CSINÁL KÁRT.!De tiz házzal arrébb már egész más a helyzet.!!!
moiszikf
@silber13: Meg hát azt se felejtsük el,hogy Simicska "Úr" igen csak sokat tud a FIDESZ viselt dolgairól. Igyekeznek is megvédeni,nehogy egy "fülkeellenforradalom" esetén valamit kikotyogjon,vádalku keretében.
silber13
És most itt van az orbáni aljasságok egyik netovábbja, a lehetőség megadása a külföldi magyar ajkúaknak a levélben történő szavazásra! Orbán szerint - akik kettős állampolgárok - így nemcsak, hogy beleszólhatnak Magyarország belügyeibe, de egyúttal EU tagokká is válnak! Ebből következik a tömeges levélhamisítás lehetősége, amivel biztosan élni is fognak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.