Régen minden jobb volt? Dehogy: ma kétszer annyi krumplileves jön ki egy átlagos fizetésből, mint a nyolcvanas években. Az összkomfort már nem luxus, a tankolás viszont az lett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
Hiába célozgatnak ,a tetvek az ,,öregre ,,én akkor ,építkeztem,zsigulim volt,egy kis hétvégi telkem,gyereket neveltünk,hét végén mentünk pecázni,stb...Most 5-ezerért tankolok a 16-éves automba-és szörnyülködve nézem hogy lopják szét amit ,felépítettünk ,és megalkottunk azokban a ,,vörös,, -évtizedekben !Mocskos RABLÓBANDA !!!
dr. prédikátor
Krumplilevesről álmodni??? Ezek a szemetek élükön a cigus fecalicussal már az álmokat is ellopják!!!Szemét ganaj mocskok.

C I G U S F E C A L I C U S!!! T A K A R O D J A B A N D Á D D A L E G Y Ü T T!!!
dr. prédikátor
Vajon a magasröptű cikk írói éltek abban a korban??? vagy csak gyalázkodnak!!!
Dr.luigilongo60
Abban a "rohadt" Kádár rendszerben eszünkbe sem jutott, hogy majd nem tudjuk fizetni rendesen a kölcsöneinket, vagy éppen a rezsit és nem rettegtünk a munkanélküliségtől sem.A munkaidő is csak nyolc óra volt, a fizetésünket is megkaptuk hiánytalanul, időben.
Magyarul létbiztonság volt és semmi túlhajszoltság és ennyi stressz.
Az emberek is sokkal empatikusabbak voltak a másikkal szemben és összetartóbbak.

A beosztott dolgozók és a vezetők fizetése közt sem volt ekkora szakadék, mint most.
Azt hiszem ,azt a politikai rendszert sem sírja vissza senki de az akkori életvitelét biztosan.
taglo
@dr. prédikátor: IGEN !Nemis rosszul,valószínű ,abban a ,,gonosz,,rendszerben szerezték a diplomáikat ,INGYEN-főiskolákon ,egyetemeken, s -közben ping-pongoztak a lányokkal a KISZ-klubban,Csak feledékenyek lettek úgy megvezette öket ez a hatalmas ,,demokratikus,,-kormány !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.