Szavazótáboruknak felét elvesztették az elmúlt két évben, de még mindig magabiztosan megnyernének egy most rendezett választás a kormánypártok. Orbán Viktor soha nem volt olyan népszerűtlen, mint az elmúlt hónapban - írja az Origo

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
A szegény réteg és a nyugdíjasok nem fognak rá szavazni. Május vége van és nem korrigálták a nyugdíjakat az áremelkedéshez.
lópicigáspár
@kukac50: Dehogynem! Sokaktól megvonták, csökkentették!

Emlékezetem szerint 2002-ben négy év ámokfutás után is hasonló sokan utálták, csak szelektál az emberi agy és a rosszat hamarabb kitörli!
zsolti
ez valami tévedés lehet, orbánt mindenki szereti. az összes polgár, sőt az emberek is, mert okos, igazságos és szembeszáll a gonosz háttérhatalmakkal.
adrenalink
Én még megvárom a Nézőpont Intézet felmérésének az eredményét mielőtt kéccségbeesek.:)))
kedwes
@lópicigáspár: Örülök, hogy van aki, még emlékszik. A nagyúr még azt a mély pontot is képes túlszárnyalni!
lópicigáspár
@kedwes: Emlékszek bizony! Soha annyira nem nyirbálták meg a fizetésemet, vonták meg a külön juttatásokat állami alkalmazottként mint akkor a Varga irányításával! Hogy hűlne rájuk a bőr!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.