Előreláthatóan kedden szavazza meg a parlament a szakképzési törvény módosítását. Az átalakítás célja, hogy a német duális képzés mintájára változzon a magyar szakképzés. A terveket nagyon sokan kritizálták, de arról kevés szó esett, hogy mit veszünk át a németektől, és miben különbözik a magyar rendszer.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@coyote3: - de maradjon is úgy...:)
Pipec56
Mit akarnak már megint ezek a pihent agyúak. Remélem a fizetést is akarja követni. Meg majd kijárnak a diákjaink Német országba gyakorlatra. Én ha elmegyek valahová dolgozni előtte orvosi vizsgálaton kell átesnem. Ezeket a fityeszeseket vizsgálta orvos. Mert ha nem még most sem késő.
lópicigáspár
"mit veszünk át a németektől, és miben különbözik a magyar rendszer." A német működik, a magyar meg nem fog!
qxy
Bolond ez. Nem hiszem hogy nincs egy ép eszű ember abba a kurva nagy házba! Na segítek Te kis Füstölt csülök maradvány! Dolgoznak e sok külföldi a németeknél? Miért is ? Mért fizetnek jól a hiány szakmáért a németek? Tudnak valamit jól csinálni a németek? Igen fontos a precizitás. De NEM MAGUKTÓL! azt mek kell követelni.a melósoktól. mert ő a NÉMET. ha ezt akarja át venni akkor kell olyan okos is a rendszerbe aki meg is tudja követelni .Vagy ha jól meg nézzük, azt az egyet tudnak. Követelni .A többi meg sájze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.