A Fidesz új frakcióvezetője szerint fontos az, hogy a következő két évben sok olyan döntés szülessen, amely közelről érinti az átlagembereket. Rogán Antal az M1 Az este című műsorában kedden arról is beszélt, felvetette a kormányfőnek egy akció indításának lehetőségét, "Kormányozzuk együtt Magyarországot! " mottóval.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@abacs62: Ne hidd! Loptak már annyit, hogy Pattayán élete végéig még az unokái is ellesznek!
mindenlében
Talán jobb lenne nekünk, ha nem foglalkoznátok annyit velünk.
Hókuszpók
Te hülye fasz! Minden amit eddig csináltatok, kizárólag az átlagembereket érinti közelről! Amíg ti híztok a mi bőrünkön, addig azembereket nyomorba döntöttétek!
Hókuszpók
Ja a fekete leves még hátra van! A szabadság megcsonkítása, a műszakpótlék elvétele, a nyugdíj nem jár csak fizetjük a járulékot és még sorolhatnám!
marlin2
Kedves "Ar Rogán s"!!
Az átvert, becsapott, (eddig is) hülyének nézett emberek bizalmát nemigen fogjátok visszanyerni a "mézesmadzag huzogatásával"!! (A szociknak sem sikerült)
Az oligarchák és Fidesz-Kdnp vezetők gyarapodására "lenyúlt" pénzeket adjátok inkább vissza, és utána gyere a lökött, parasztvakításra, fannok és egyéb faékek etetésére (amerikai tanácsadók által) kitalált maszlaggal!!
Rézangyal
Gülüszeműjkém! Ez színtiszta demagógia! Húzzál el amíg nem késő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.