A Magyar Szociális Fórum úgy tudja, akár ötödével is megkurtíthatja a járandóságokat a kabinet által tervezett új rendszer. A szaktárca cáfol.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Amilyen aljasak megteszik, először mindent megadóztattak, ami mindenkit
érint, majd lecsökkentik a nyugdíjakat.

Nekik viszont jól megy 220 - 230 ezerért bérelnek luxuslakásokat !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@ezért: Ennyire utálod őket? Most is marhaságokat beszélsz. A vagyonőrök havi 40-60 ezerért őrködnek és nem mind a 30000 fő. Akinek pedig megmaradt a vállalkozása, kb 130.000,-Ft-tot fizet be az államkasszába az új szabályozás szerint. Miért is fáj ez neked, talán 200 Ft-os órabérér kapálsz a répaföldön? Menj el rendőrnek tárt karokkal várnak és dolgozhatsz 65 éves korodig. Ne legyenek illúzióid. Nem éled meg a nyugdíjat!
ezért
@lópicigáspár: Tévedsz pajtás, 72 éves vagyok. Te hány éves vagy és mivel foglalkozol? Mert írtad valamikor, hogy a szüleid tanárok voltak...
lópicigáspár
Atyám nyolcvan, édesanyám hetvenhét. A többi meg az én dolgom.
kukac50
@csak egy dolgozó: A rokkantak 28500 vagy a 27 ezres nyugdíjából mennyit szeretnének elvonni? Vagy a munkanélküli segélyből ami 22500 a Magyaroknak.
Aki vastag arany lánccal a nyakán, terepjáróval megy a munkanélküli segélyt intézni
azt nem tudom mennyit kap,de azok a kisebbséghez sorolhatók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.