Bár a kormány menet közben kibővítette a népegészségügyi termékadó (neta) hatálya alá tartozó termékek körét, az időarányos bevételek a vártnál gyengébben teljesülnek. A chipsadó vesztesei leginkább a sós snackek, az ételízesítők és az üdítőitalok gyártói. Más érintettek viszont kifejezetten megúszták.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
A chipset kellett volna betiltani nem adót kivetni rá! Ja és az energiaitalokat is!
kedwes
Az alapok hiányoznak a Magyar közgazdasági életből. Ha nincs vásárlóerő = fizető képes kereslet, akkor nincs forgalom. Ha nincs forgalom, nincs mit megadóztatni!
wadnarancs
Egyszerű... Vissza a tsz eket az hozná magával a munkásokat azok pedig a vásárlóerőt a tsznek kellenek beszállítók = még több munkás = még több várárlóerő..

Nem tudom ,hogy az agyon iskolázott emberek ezt miért nem tudják. Annyi rengeteg föld hever gazosan parlagon mert nincs gazdája. Annyi szükség lenne a magyar fejlesztésű mezőgazdasági gépekre, annyira jó lenne a cukor árának lecsökkentése. Annyira jó hely volt ez az ország emennyire most rossz..

Élelmiszer nagyhatalom voltunk. Ma pedig importálunk..

Grr... Megint felidegesítettem magam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.