A szolgáltatók várhatóan átalakítják a nem percalapon elszámolt − jellemzően vállalati flottás − díjcsomagokat, amelyek egy meghatározott havi díjért korlátlan telefonálást tesznek lehetővé. A távközlési cégek egyelőre nem nyilatkoznak a távközlési adó várható hatásairól, a labda most a szolgáltatók térfelén pattog, most nekik kell megvizsgálniuk a távközlési adó előfizetési csomagokra gyakorolt hatását − mondta a Napi Gazdaságnak Ormós Zoltán, az informatikai-távközlési szakterületen működő Ormós Ügyvédi Iroda vezető ügyvédje.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

másvirág
@nyanya001: Jön a "Dakota-telefon" ! Fűstjelekkel kommunikálunk. :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
@másvirág: Tűzgyújtási tilalomkor az is nehézségbe ütközik...
vukkocska
Ezek tönkretesznek maguk körül mindent és mindenkit. Ma megkaptam Dakota levelét. Még fel sem bontottam, lehet, hogy nem is fogom, így küldöm vissza. Vérlázító, hogy hogy pocsékolják a pénzt, mi meg fizetünk különféle adókat. EGyre betegebb ez az ember.
kkalman
Vezír! Köszönjük, hogy a telefonálást is sikerült a luxus kategóriába emelned! Ha véletlenül nem hozza a telefonadó a várt bevételt, kérlek ne csodálkozz. Családommal és ismerőseimmel ezután füstjelekkel és tam-tam dobok hangjával érintkezünk.
Pipec56
@kamazuka: Nagyon egyetértek az ötleteddel. Bár lenne ebben az országban összefogás.
Akkor most a bumerángot vissza lehetne röpíteni. Kurvára lecsökkenteni a telefonálások számát, a Szocializmusban nem volt telefon, mégis megvoltunk nélküle.
rokkantnyugdijas
Az nem olyan egyszerű! Eltűnnek?! Ááááááááááá! Ők szerződésben vállalták a szolgáltatást, én pedig hűségnyilatkozatot írtam alá 2 évre...
:-()
Cat Buster
@rokkantnyugdijas: SMS-ben értesítettek a csomag megszűnéséről, emiatt fel lehet mondani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.