Egyszerű pénzkidobás - hangoztatta lapunknak a nemzeti konzultációval kapcsolatban Mesterházy Attila. Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint a kérdésekre mindenki tudja a választ, így nem kellene a kormánynak csaknem egymilliárd forintért a választókkal levelezni.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Nem kell válaszolni még a másikat sem dolgozták fel.!Nem tud munkahelyet teremteni le kell mondani!
Pipec56
Azt ígérte barna bőrű roma vezetőnk, hogy a kiküldött statisztikai lapon szereplő adatokat elfogadja és felhasználja. Na akkor emberek most kell ráírni, hogy "ORBÁN VIKTOR MONDJON LE". Meg a sleppje is.
esdi
Semmiről sem szól. Az kérdés lehetne, hogy legyen-e kötelezően minden fiatalnak gyakornoki munkakör, amit az "állam" biztosít. / nem közmunka! /Vagy: Dönthessen-e a munkavállaló 55 év felett arról, hogy kevesebb juttatásért is nyugdíjba vonul. Vagy: Vezessük-e be úgy a családi jövedelem adózást, hogy az adórendszeren belül kezeljük az eltartott hozzátartozók támogatását... Vagy: Emeljük-e kétszázezer forintra a minimálbért a fogyasztás, és kereslet-kínálat ösztönzése céljából? /Ha nem tesszük, itt semmi sem fog beindulni!/ Vagy: Ön szerint szükség van-e nagytőkésekre?
anka
- az embereket is sokkolja nem csak az MSZP-t! - lehetne azt a pénz hasznosabban is felhasználni. - de nekik még ahhoz sincs eszük. - a kérdést és választ mindenki tudja felesleges a levelezés. - úgy is az lesz amit ők akarnak..., mert felhatalmazta a 2/3 jelszóval!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.