Újabb rémálom az autósoknak, vagy /áprilisi/ junius 1-ei vicc?

Forrás: dh-online.hu
Feltöltő: Bubó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
De ha nekünk kell, akkor a határon belépőknek is kelljen egy rögtönzött vizsgát tenniük, ami persze csak két hétig érvényes, tehát, ha az Angliában dolgozó román állampolgár Hegyeshalomnál átlépi a határt olyan eszement szándékkal, hogy hazamegy szüleihez 3 hétre, bizony visszafelé is vizsgázni kelljen neki a MAGYAR KRESZBŐL!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@bosszants: Neked, mint a Volán dolgozójának a havonkénti oktatás nem került külön pénzbe. Most meg ez az egész tanfolyamosdi, vizsgázósdi annak aki továbbra is autózni, motorozni szeretne, vagy kell neki, súlyos tízezrekbe kerülhet. A balesetek okai között fel lehetne, lehet sorolni a nem megfelelő úthálózatot is, már ahol van még út a kátyúk között.
Aki meg agresszív, a szabályokkal nem törődő vezető, annak hiába minden KRESZ oktatás és vizsga, az továbbra is úgy fog vezetni, mint előtte.
marlin2
Úgy látszik, hogy a doktorVölner a "nemzeti szellemvasutak" projektjének sikerén(?) felbuzdulva a "kísértetjárta országutak" kifejlesztésével kísérletezik!!
kopeba
Aki ezt kitalálta annak annyi esze sincs mint egy agyhalott földigilisztának akit gépek tartanak életbe . Beszednének érte egy csomó pénzt ,és a külföldiek ? Ez már a csúcs, ez igazi Orbáni gondolat. Egy disznócsorda jobban elvezetné az országot mint ezek.
bosszants
@kkalman: Ez is egy álláspont.
Igyunk rá egy kupica vörös sort! (Már csak a színe miatt is:)
kukac50
A pénzbeszedésre menne ki ha bevezetnék. Én is vezetek 38 éve már ismerem a táblákat,
Még több pénzt akarnak az autósoktól. Drága az üzemanyag ( világviszonylatba esik az ára Kínai fogyasztás visszaesése miatt nálunk meg emelik) a biztosítás a büntetés mindent ki találnak csak fizessünk. Az én rokonságomból már 3 család adta el az autóját,mert nem bírják a munkanélküliből fenntartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.