A nyílt utcán érte rasszista támadás a 90 éves Schweitzer József nyugalmazott országos főrabbit - közölte a Mazsihisz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Az ilyen "hősmagyarokat" kizavarnám mondjuk Los Angelesbe és kötelezném, hogy a Hollywood bvd-on az első szembe jövő afroamerikai rendőrt niggerezze le! Gyorsan elmagyaráznák nekik a rasszizmus hátulütőit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@Dr. Felipe: ... Simor elvtárs 1 forintért is vállalja... Ó persze, persze...
Különben a szobafestőkre mindig szükség volt és van...
lbs
Mellékesen ez a topic nem a szobafestőről szól, hanem Schweitzer úrnak a taxira várás közbeni állítólagos negatív kicsengésű kalandjáról.
Azért írom, hogy "állítólagos" mert még mindig nem bizonyított dokumentáltan hogy megtörtént-e az eset egyáltalán? (Pedig a Károly körút is be van kamerázva!)
Lehet hogy a hajlott kor, meg a régi traumák miatt értékelte úgy az idős rabbi hogy inzultálták.
A Népszabadságnak ma már azt nyilatkozta, hogy nem emlékszik rá pontosan mit mondott neki az a valaki, akit a média "inzultálóként" emleget.
Az állítólagos inzultáció különben abból állt, hogy valaki elmondta, hogy nem szimpatizál azzal a közel-keleti etnikummal, amelyből a rabbi úr is származik.

Mellékesen sehol nincs törvénybe foglalva (Még!), hogy kötelező szeretni ezt a társaságot...
profon
@lbs: Jómagam nem szimpatizálok a veled hasonló ,gyáva a lényeget nem kimondó csak sejtető alakokkal ,akik a világnak csak a felszínét kapirgálják és abból vonnak le mélyenszántó gondolatokat ! Vannak akik hadakoznak ész nélkűl és vannak akik gyöznek , mert győzni kényszeríttetnek !!!
lbs
@profon: ... Jómagam nem szimpatizálok a veled hasonló ,gyáva a lényeget nem kimondó csak sejtető alakokkal ,akik a világnak csak a felszínét kapirgálják és abból vonnak le mélyenszántó gondolatokat ! ...
Kértem én, hogy szimpatizálj velem?

Én mindenesetre az elmúlt napok reakcióiból, meg az idős rabbi által mondottakból vontam le azokat a következtetéseket, amiket leírtam.
És még csak véletlenül sem képzeltem azokat "mélyenszántónak".

A "mélyszántás" különben a mezőgazdasági technológia egyik módszere...

Mellékesen nem tudom milyen alapon minősítesz "gyávának", dehát ez már legyen a te problémád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.